Meny

HPD undersöker semesterstöld

20 september, 2016 - Pleasant

HPD undersöker semesterstöld

Huntsville polis tittar på en sträng av inbrott och stöld, som inträffade under julhelgen.

Det fanns två inbrott av bostad som rapporterades i staden på julafton, liksom en stöld som rapporterades på Gå Ner ett Kilo I Veckan juldagen.

John Stroud Moorer, i 1100-kvarteret i 8th Street, hade bjudit in två kvinnor till sitt hem vid separata tider på dagen på julen innan han upptäckte att hans vita iPad 2 saknades.

HPD Lt Jim Barnes sa att misstänkta var ‘kvinnor med visst rykte’ och sa att brottet kunde vara svårt att lösa.

‘De ska bli fingeravtryck kommer att vara i huset eftersom han bjöd in dem,’ men Barnes sa. ‘Men det är vanligtvis svårt att lösa dem om vi inte tar en av dem med det eller de pantsätter det.’

På julafton anmälde Regina Gonzales till polisen att hennes blå och vita diamantring stulits från hennes hem. Gonzales, 23, berättade för Viktminskning Tabletter polisen att barmönstren på Smokin ‘Jozee’ s natten innan hade tagit ett ovanligt intresse för ringen.

Barnes sa medan offret tror att den misstänkte kunde vara känd, utredare utredar fortfarande fallet som om det inte är en känd misstänkt. Den påstådda inbrottet tycktes ha gått in genom bakdörren utan våld, sade Barnes.

Polisrapporten värderade den stulna ringen till 5,300 dollar.

Ett annat inbrottsoffer i 3300-blocket i Old Houston Road sa att han var ute av stan när någon sneglade genom fönstret och stal två skjutvapen och en bärbar dator.

Barnes sa att förövaren kom in genom att helt enkelt öppna ett fönster med en svart Toshiba-bärbar dator värderad till $ 500, en Smith Wesson .22 kaliber silverpistol med ett svart grepp värderat till $ 300, och ett Browning 12-meter hagelgevär värderades också till $ 300.

HPD-officerare behandlade fönstergruppen och granskar fortfarande bevis som erhållits på scenen, sade Barnes.

ArticlesLady Hornets hoops coach Pinellafie Johnson retiresI 45 northbound banor som ska stängas denna helgNew HISD superintendent tittar på distriktets framtidThere är så mycket pågår runt Huntsville under våren9 Nya Waverly-pojkar, tjejer utvalda till alla distriktets basketlagCouple hittades döda i stugan Gå Ner ett Kilo I Veckan Tisdag identifiedOUTDOORS: East Texas fiske rapport för 8 mars 2018Real estate erbjudanden gått felJoe Clements vald till THSCA Hall of FameHuntsville Polisen fortsätter bankrøver undersökning