Meny

House Readies ‘Över hela linjen’ Tax Package

20 september, 2016 - Pleasant

House Readies ‘Över hela linjen’ Tax Gå Ner I Vikt Snabbt Package

Jordbrukare, vårdhem och fastighetsägare som påverkas av orkanen Irma kan få skattebefrielse som en del av ett 332,7 miljoner dollar som kommer att introduceras onsdag i Florida House.

Paketet (PCB WMC 18 03), som kommer att utrullas i House Ways Means Committee, kommer att byggas på utbildningsrelaterade skattekrediter, en minskning av en kommersiell leasingskatt och försäljningsskatt ‘semester’ på tillbaka till skolan och orkanen leveranser.

‘Det finns många människor som är intresserade av skattesänkningar, skattekrediter, men vi försökte se på vad som är det mest effektiva sättet från en allmänpolitisk synvinkel för att gynna Floridians,’ sade Renner.

Ett förslag till senat beskattningsbeslut finns fortfarande i arbetena.

Senaten Finans och Skatt Bevarande ordförande Kelli Stargel, R Lakeland, sade senaten har inte satt ett ‘bottom line nummer’ för sitt paket.

Stargel sa att paketet kan innehålla ett antal av husets förslag, från orkanavlastning för jordbruket till försäljningsskattesemestern. Men hon sa att siffrorna kanske inte exakt matchar.

‘Det finns flera saker som de’ har inkluderat som jag tycker att vi kan komma överens om, att vi tycker om att de gör det, säger Stargel. ‘Det är ett par saker vi inte är riktigt säkra på. Det är tvetydigt. Vi måste titta lite mer på hur det ska fungera. ‘

Stargel sa att hon skulle vilja stödja en ytterligare minskning av den kommersiella leasingavgiften, medan hon behöver mer information om utbildningsskattepoängen.

Med ett slag mot kommunernas intäkter som svarar för 37,6 miljoner dollar i House-paketet, överstiger det övergripande förslaget 180 miljoner dollar i nedskärningar som godkändes förra året och en $ 180 miljoner begäran från Gå Ner I Vikt Snabbt Piller Gov. Rick Scott för räkenskapsåret som börjar den 1 juli.

Scotts förslag inkluderar inköpsskatt ‘helgdagar’ och en begäran om att Viktminskning Tabletter sänka avgifter på förarlicenser.

Liksom Scott, föreslår parlamentet också en minskning på 18 procent av civilrättsliga påföljder för brott mot brottslig trafik, till exempel hastighet inom 30 mph över den angivna gränsen om bilisterna går på förarhanteringsskolan.

Huspaketet innehåller också en nedskärning på 6,7 miljoner dollar genom att tillhandahålla skattebefrielse för generatorköp av vårdhem och assistansmöjligheter. Scotts administration har drivit för vårdhem och hjälptillgångar att ha generatorer efter dödsfallet för invånare i ett sjukhus i Broward County som förlorade sitt luftkonditioneringssystem i orkanen Irma.

Den största delen av huspaketet, en uppskattning på 154 miljoner dollar per år, minskade statliga intäkter, skulle komma genom försäljningsskatt som företag kunde ta för att finansiera kupong som stipendier i Gardiner Scholarship Programmet och Florida Tax Credit Scholarship Program.

Stargel sade att hennes utskott kan verkställa förslaget.

‘Det är något annat som vi aldrig har sett,’ sade Stargel. ‘Förslaget har inte gått igenom någon av våra diskussioner.’

Ytterligare 34,1 miljoner dollar nästa år i paketet kommer att komma från att minska den kommersiella leasingskatten från 5,8 procent till 5,5 procent från och med den 1 januari. Den minskningen skulle påverka hälften av statens 2018 2019 år och besparingarna till företagen skulle växa till 81,1 miljoner dollar när den genomförs för ett fullständigt räkenskapsår.

Långt mål för eliminering av företagslobbningsgrupper släppte lagstiftare hyresavgiften från 6 procent till 5,8 procent för ett år sedan.

Huset skulle erbjuda 10 dagar tillbaka till skollovssemestern i augusti som skulle tillåta familjer att undvika att betala försäljningsskatter på skolmaterial, kläder kostar $ 60 eller mindre och persondatorer och tillbehör upp till $ 1000. Paketet skulle också erbjuda tre separata sju dagarsperioder i maj, juni och juli då floridianerna kunde köpa orkanförsörjning utan att betala försäljningsskatter. Helgerna är kollektivt uppskattade till totalt 74,5 miljoner dollar.

Paketet skulle också erbjuda efter Irma skattebidrag på jordbruksbyggnadsmaterial, vilket skulle vara en prognos på 8,8 miljoner dollar för jordbrukare. på jordbruksfäktning, 2,7 miljoner dollar; och bränsle som används för att transportera jordbruksprodukter, 3,7 miljoner dollar.

En annan $ 13,1 miljoner skulle vara tillgänglig för att täcka förluster när citrusbearbetningsutrustning gick tomgång på grund av Irma eller på grund av branschens årtionde långa kamp mot citrusgrönande sjukdom.

Statliga avdelningen för jordbruk och konsumenttjänster har uppskattat bönder och ranchers påverkade 2,5 miljarder dollar i förluster från orkanen Irma.

De flesta av förlusterna förväntas täckas genom en federal utgiftsplan undertecknad av president Donald Trump som innehöll 2,36 miljarder dollar för jordbrukspåverkan från Irma och orkaner Harvey i Texas och Maria i Puerto Rico.

Bland andra förslag skulle paketet också ge en fastighetsskatt för husägare som tvingades ur bostaden i minst 30 dagar på grund av skador från orkaner Hermine, Matthew och Irma 2016 och 2017.