Meny

House passerade ett miljard dollar relief paket för orkanen Harvey

20 september, 2016 - Pleasant

House passerade ett miljard dollar relief paket för orkanen Harvey

Idag passerade kammaren ett reliefpaket på nästan 7,9 miljarder dollar för Gå Ner ett Kilo I Veckan orkanen Harvey.

Men som Anna Gå Ner I Vikt Snabbt Piller Miernicki förklarar Texas kommer att behöva miljarder dollar mer från den federala regeringen när de börjar bygga om.

Alla Texas lagstiftare som jag talade med idag säger att denna proposition som gått idag är bara en liten betalning. De säger att de 8 miljarderna kommer att hjälpa till med katastrofhjälp, men de förväntar sig att den sista prislappen för Harvey-skador ska ligga nära 180 miljarder dollar.

‘Vi kommer att komma hem, vi kommer att föra hjälp’ Brian Babin

Texas kongresmedlem Brian Babin säger att hjälp är på väg. Babin tackade sina huskollegor för att överväldigande lämna en proposition för att skicka nästan 7,9 miljarder dollar för att hjälpa hemlandet att återhämta sig. Kongressledare, R Texas

De flesta av pengarna kommer att gå till FEMA-katastrofhjälpfonden, FEMA kan gå tom för pengar senast fredagen utan senatåtgärder och presidentens underskrift

‘Detta är presidentens prioritet, det här är min prioritet’ Senator Mitch McConnell

Endast tre republikaner röstade emot finansieringsförslaget idag

Kongressen förväntas skicka paketet till det vita huset Gå Ner ett Kilo I Veckan för Trump-signaturen senare i veckan efter senaten lägger till skuldgränsen höjningen till propositionen och skickar den tillbaka till senaten för slutgiltig passage.