Meny

Comedian Attacked Onstage på Comedy House i Columbia

16 december, 2017 - Article

Comedian Attacked Onstage på Comedy House i Columbia

Columbia, SC (WLTX) Komiker Steve Brown attackerades på söndagskväll under hans uppträdande på Comedy House i Columbia.

En incidentrapport från Richlands County Sheriff’s Department säger att tjänstemän kallades till platsen utanför Decker Boulevard i samband med en pågående kamp.

Brown säger under sin handling att han märkte att den misstänkte stirrade i rymden. Han frågade misstänkt om han var ok, och den misstänkte svarade: ‘Don’t fwith me, man.’

‘Jag märkte att han hade det här galen utseendet på hans ansikte, som om han var djupt tanke eller som att han bara var arg på något’, påminner Brown. ‘Så jag frågade honom vad som var fel, jag sa min man du okej, och han började bara mumla och bli galen och jag sa bara kille, det var det inte så att du var cool?’

Han sa att mannen i publiken träffade en kvinna som han satt med som försökte lugna honom ner, säger Brown. Han kom då på scenen.

En video visar Brown och den misstänkte på scenen i stridspositionen, där den misstänkte tar sedan mikrofältet och svänger det på Brown. Den misstänkte kastade också en pall på Brown, varefter medståndare hoppade på scenen och försökte bryta upp det.

VIDEO: Mobiltelefonvideo visar attacken på Comedy House

‘Jag försökte skydda mig själv och försök inte skada honom’, säger Brown. ‘Det var ganska mycket en defensiv kampteknik där jag bara skulle låta honom bära sig ut och försöka hålla sig borta från honom.’

‘När han faktiskt började ladda mig tänkte jag på att komma hem till min familj, för jag visste inte vad han hade, sade Brown.’

Videon visar att angriparen lämnar, men sedan kom tillbaka och försöka närma sig scenen en gång till. Den misstänkte vände sig om och lämnade för gott.

Händelserapporten sade att den misstänkte lämnade Komedihuset i en guld Kia, SC-märkning PAU 679, och att säkerheten sa att de följde fordonet, men fick veta av suppleanter att bryta av strävan.

Hittills har det inte förekommit några tillkännagivna arresteringar i ärendet.

Brown säger att han senare gick till ER för att få sina skador kontrollerade. Det fanns ytterligare två offer med rapporterade skador. En video som han publicerade på sociala medier visade en stor gash på armen.

Brown säger att han inte trodde att det fanns tillräcklig säkerhet för att skydda honom på scenen. Han säger också att hans lön var dockad av ägaren till följd av händelsen.