Meny

com undersökning visar mer än hälften av britterna skulle gå naken på semester

16 december, 2017 - Article

com undersökning visar mer än hälften av britterna skulle gå naken på semester

Mer än en tredjedel av de brittiska männen säger att de skulle överväga att sola nakna i år jämfört med endast 17 procent av kvinnorna på bilden, män på ‘Platja de Ses Salines’ nudiststranden i Ibiza

TEN NUDIST STRANDAR I VÄRLDEN 1. Holkham Beach, North Norfolk, Storbritannien

10. Kampen Beach, GermanyAndrew Welch, från British Naturism, Storbritanniens organisation för naturister, sa: ‘Vi vet att människor är mycket mer villiga att prova socialt nakenhet och så är det bra att få bekräftelse på att fler och fler av oss släpper bort några hängande ögon och känner sig bekväma i huden vi är i.

‘För de som besöker en naturist / nudiststrand för första gången är det bästa rådet att slappna av, njuta av solens, brisen och havet i hela kroppen och inser att ingen är oroliga över hur du ser ut.’

Det verkar som att briterna är mest äventyrliga när de är yngre, med 52 procent av 18 24 åringar säger att de skulle överväga en nudistferie, sola naken eller besöka en nudiststrand. Detta står i motsats till 38 procent av briterna i åldern över 55 år.

Men det är inte bara stränder som är populära nudistfläckar.

Faktum är att det är hotellrums balkonger som kommer överst i listan över platser för att fånga några strålar, med 30 procent av de undersökta medger att de har solat sig nakna på en.

Tio procent har solat sig utan badkläder av en pool och åtta procent i en skog eller park.

När det gäller strandaktiviteter i buffén säger mer än hälften av britterna att de inte ser någon skada hos folk som spelar volleyboll, medan 40 procent inte ser ett problem med naken fotboll.

För de som letar efter mindre traditionella strandsidiga roliga har forskningen visat att mer än en av fem har haft sex på stranden och runt 16 procent har gått mager dopp i havet.

Mest sedda Nyhetsvideoer Shocking video visar Danry Vasquez slår sin flickvän Hillary Clinton glider två gånger medan han går nerför trappor i Indien En kort historia: Stephen Hawking genom åren har en vecka att lämna Storbritannien kommer att utvisa 23 ryska diplomater Världsberömda vetenskapsman Stephen Hawking dör på ålder av 76 Övervakningsvideo visar borgmäklare omedelbart döda klient Ryska utrikesdepartementet reagerar på maj-timmars ultimatum Stephen Hawking talar om en kort historia av tid i 1992 Moment government heckle Corbyn svar på maj uttalande Moment Maria Lebedeva är upptagen i skrämmande bilolycka Moment två kvinnor arresterade efter drunken kamp på manlig stripper show Senaste ögonblick ombord på helikoptern innan den kraschade

Chockerande video framträder av tidigare Houston Astros utsikter. Putin studsar på scenen i rally för att fira annexation. FOTO EXCLUSIVE: Vanessa Trump går ut för första gången. Auschwitz-tjejens rädsla i färg: Haunting images of. Kvinna, 29, med smittsam sjukdom som utlöste allmänheten. Föräldrar belastade med misshandel ‘berättade för sina tre. Arbetande parlamentsmedlemmar runda på Corbyn efter att han säger att han inte gör det. Från en fräck skolpojke som poserar bredvid sina systrar, till. Tesco leveransförare som blev GUL efter att ha fångats. I djupet av Japans ‘självmordskog’: Haunting. Ford återkallar nästan 1,4 miljoner bilar eftersom styrningen. ‘Från PE-lärare till TV-legenden’: Bullseye-värd Jim Bowen. Ungdomlig mamma, 50, flaunts sin supertonade kropp in40C. ‘Jag fortsatte bara med att säga förlåt varför hade jag en hemfödelse?’. Stepmother som grät krokodiltårar bekänner att döda. Våren tillbaka till WINTER! Snövarning för London och The. Revealed: Brittisk före detta man till ryska hemlig agent. Jamie Carragher kommer INTE att debiteras över spottning. MEST LÄS NYHETER Föregående.