Meny

com NANCY SUMMERVILLE HRUSOVSKI

16 december, 2017 - Article

com NANCY SUMMERVILLE HRUSOVSKI

Torsdag på Fox Funeral Home för Nancy Summerville Hrusovski, 77, som avled Jan 21, 2018, på St. Elizabeth Health Center med sin älskande familj vid hennes sida.

Nancy föddes i Youngstown den 10 april 1940, till sen Clarence och Helen (Davis) Summerville.

Nancy älskade livet och åtnjöt bowling i många ligor och turneringar. Hon älskade bingo och spelade spel med sin familj. Hon älskade att dansa, särskilt med sin bror, Ron. de dansar på himlen. Men hennes favorit sak var camping. Hon var medlem i Holiday Camplands i 33 år, där hon tillbringade sina somrar med sina barn, barnbarn och barnbarn. Deras vänner kallade alla sin mamma och mormor. Hon älskade alla hennes nischer och brorson som sin egen. Nancy var en ivrig djurälskare.

Hon lämnar för att minnas hennes minne hennes 51-års man, John som hon gift sig den 22 oktober 1966; två döttrar, Robin Summerville of Youngstown och Nicole (Dominic) Thomas of Campbell; fyra barnbarn, Kaitlyn, Gage och Savannah Thomas, Eljay och Shay; många nischer och brorson en syster, Karen (Guy) Depizzo of Liberty; och en bror, Jim (Kathy) Summerville of Liberty.

Hon föregicks i död av en syster, Gail Wilson; en bror, Ron Summerville; hennes älskade sonson, Shaun Summerville; och barnbarn Angela Faust.

I stället för blommor begär familjen att pengarna ska betalas till familjen. Jag kommer att sakna ditt kärleksfulla leende. tack för att du är här när jag behövde dig mest. Jag kommer alltid . du sätter alltid ett leende på mitt ansikte, ingen mage galen Jag var allt jag behövde göra var att ringa dig och du skulle göra allt bättre den dag som jag hörde att du togs från oss, bröt mitt hjärta. lysande stjärna änglarna ser ner från himlen en rätt. de sökte efter miles och djupt varna avståndet, de kunde se dig en lysande stjärna. ronda ritchie den 24 januari 2018