Meny

com blir till ett bitcoin tech företag

16 december, 2017 - Article

com blir till ett bitcoin tech företag

Tja, större än han redan har. Den siffran skulle ungefär matcha den största ICO hittills.

Företaget, med huvudkontor i Midvale, Utah, är en av de första detaljhandlarna som accepterar bitcoin och kommer att göra myntutbudet genom sin utbyte, tZero. Dess lager har spårats nära bitcoin vild stigning. Överstockslagen steg 4 gånger mellan juli och december som bitcoin växte mer än 7 gånger.

Så kanske det inte är någon överraskning att Byrne överväger att gå i hel duk på kryptokurvor.

Byrne berättade CNNMoney han vill eventuellt sälja detaljhandeln och fokusera på överstock ägande av 10 blockchain företag tekniken bakom cryptocurrency genom sitt riskkapital dotterbolag, Medici Ventures. Han har också bildat ett joint venture med den peruanska ekonomen Hernando de Soto som heter De Soto, Inc., ett företag som skulle använda blockchain-teknik för att bilda ett fastighetsregister som ger markrättigheter till människor i utvecklingsländerna.

Överstock flyttning kommer i en tidpunkt när Securities and Exchange Commission ramper upp sin granskning av den snabbväxande ICO-industrin med flera miljarder dollar. Men det oroar inte Byrne.

faktiskt ganska stödjande för SEC-sprickbildning, sade Byrne i en intervju med CNNMoney. ICO mani i år har lett till att många människor flyktes. Det har varit många människor som bringar mynt till allmänheten utan affärsplan. har ökat totalt 4 miljarder dollar år 2017, enligt Autonomous Research, ett finansiellt forskningsbolag i London. Det jämfört med 226 miljoner USD år 2016 och 14 miljoner dollar i år då de startades 2014.

Den här kan vara en av de största folkmängden att använda digital valuta. En folkmassa är crowdfunding för ICOs.

skulle vara det största befintliga företaget för att starta en ICO hittills, säger Garrick Hileman, en forskare vid University of Cambridge som studerar kryptocurrency.

Garrick sa att den största ICO var från Filecoin, ett lagringsdatanätverk som ökade omkring 250 miljoner dollar, även i september.

kommer att förändra världen mer tror jag än internet har sagt Byrne, som tror att många människor gradvis kommer att överge statliga backade valutor om fler länder stöter på valutafel som i Zimbabwe och Venezuela.

Digitala valutor är långt ifrån universellt accepterade. Tidigare denna månad stängde SEC en ICO och frös tillgångarna till en annan, samtidigt som de varnade investerare om bristen på reglering och skydd.

Den högsta kryptokurrency, bitcoin, har handlat på stratosfäriska höjder, vilket nyligen toppade på över 18 000 dollar på vissa börser. Janet Yellen, ordförande för Federal Reserve, har kallat bitcoin spekulativ. sa att han föredrar ett myntutbud över ett mer traditionellt Wall Street-aktieutbud.

ett företag hämtar pengar du måste nästan vara nötter i detta land för att gå offentligt på den nuvarande marknaden som det existerar, sa han. så manipulerande. Det förvrängdes så. Där simmar så många hajar runt i det vattnet [som] har sätt att spela spel med ditt lager. som har doktorsexamen i filosofi, har varit uppenbar i sin förakt för nakna korta säljare och andra Wall Street Lords, som han en gång kallade dem, som han ser som orättvisa manipulatorer av sitt företags aktiekurs.