Meny

com BARBARA ANN GENOVA ROTUNNO

16 december, 2017 - Article

com BARBARA ANN GENOVA ROTUNNO

POLEN Barbara Ann Genova Rotunno, 71, gick fredligt, omgiven av sin familj, lördagen den 27 januari 2018 på St. Elizabeth Boardman sjukhus efter en år lång sjukdom.

Barbara föddes den 26 december 1946 till Joseph och Helen Genova och bodde i Lowellville för det mesta av hennes liv. Navy men återvände till Lowellville för att höja sin familj. Hon arbetade i en skönhetsbutik i sitt hem i många år.

Hon trivdes med att träna på gymmet med sina vänner. Barbara sanna passion lagade mat och bakade för familj och vänner, och hon behöll många traditioner, särskilt under semestern.

Framför allt var Barbara väldigt andlig, och hennes starka tro och medkänsla för andra är det som lockade många livslånga, välskötta vänner.

Hon överlevs av sina barn, Michael och fru Krissy, och Phillip och fianc Dawn Bolevich; barnbarn Vincent (Zoey), Nicole, Angelina, Mykenzie, Samantha och Sophia; stora barnbarn, Annabella; svåger Ronnie Rotunno och fru Linda; och svägerska Jackie.

Hon kommer också att misslyckas av många nischar, brorson och kära vänner.

Genom denna sjukdom var Barbara rörd av många underbara vårdgivare. vill särskilt tacka Dr Ashlee Russo, ICU-sjuksköterskorna på 2 West på St. Elizabeth Boardman Campus, Jamie Spickler och de som var vid hennes sida genom denna svåraste tid.

Förutom hennes föräldrar och hennes man förekom hon i död av sin bror, Phillip Genova; hennes brorinlaw, Andrew Rotunno; och nisch Amy Rotunno.