Meny

Columbus Day Fades i Prominence som invandrare assimilera

16 december, 2017 - Article

Columbus Day Fades i Prominence som invandrare assimilera

Statliga och federala kontor är stängda idag för Columbus Day en av de få synliga påminnelserna om vad som var en mer framträdande semester.

Christopher Columbus har blivit bakslag över de senaste 20 åren, med indianska grupper och andra som målar honom som en förstörelse och förtryckskraft. Även utforskarens namnförening i Ohio avbröt sin årliga Columbus Day-parade 1998, bara sex år efter en jätte firande av 500-årsdagen av Columbus ankomst i New World.

Mary Grace Pennella med italienska Heritage Society of Indiana säger att en omprövning av Columbus historiska inverkan är delansvarig. Men hon säger att en större faktor i nedgången av semestern har varit ett generationsskifte i det italienska amerikanska samhället. Invandrare och andra generationens Amerikanerna firade Columbus som en kulturell hjälte, en byst placerad av Columbus riddare på grund av statshuset 1956 krediterar honom med förkroppsligandet ‘det ständiga geni som är uppehälle i den italienska rasen.’ Idag säger Pennella det stora antalet italienska invandrare från Tidigt 1900-tal har minskat, och generationer längre bort från det gamla landet har blivit mer amerikanskt.

Och Pennella noterar andra helgdagar, som presidentens ‘Day’, har blivit knutna till detaljhandeln. Hon säger att det är bättre att ha mindre observationer inriktade på Columbuss prestation än att ha orsaken till den utspädda semestern.

Indiana s italienska gemenskap firar fortfarande Columbus. Fredag ​​var samhällets 23: a årliga Columbus Day gala, som drar cirka 100 personer för en överdådig italiensk bankett för att hedra årets italienska amerikanska individ och verksamhet och nuvarande stipendier till fyra Indiana High skolelever.