Meny

Columbia News

16 december, 2017 - Article

Columbia News

Columbia pressbyrå hanterar information och resurser för nyhetsmedierna. Reportrar kan ringa huvudkontorets nummer (212 854 5573), eller direktören för media relationer, Robert Hornsby, på 212 854 9752.

Nyheter Media Policies and Filming at Columbia

Campuserna i Columbia University är alla byggnader, faciliteter och grunder privat egendom och omfattas av begränsningar som tillåts enligt lag. Följande policyer är utformade för att säkerställa att universitetets händelser och dagliga aktiviteter utförs utan avbrott och att varje students rätt till privatliv respekteras.

Studenternas rätt att inte fotograferas, filmas eller intervjuas måste respekteras. Förskott skriftligt tillstånd från varje student krävs. Om en student har kommit överens om att intervjuas eller om en elevgrupp har kontaktat ett mediautrymme för att täcka en studenthändelse, kommer det i allmänhet att beviljas så länge media godkänner att följa dessa policyer.

Medier som söker intervjuer före eller efter en händelse måste göra det i godkända utomhusutrymmen, för att inte hindra deltagare att komma in eller avsluta evenemanget. Medie- och filmpersonal får inte komma in i klassrum utan instruktörens förhandstillstånd. Klasser i gång får inte avbrytas.

Många universitetshändelser är inte öppna för media eller filmning. Evenemang som är öppna kräver vanligtvis förhandsregistrering. Registrering kan ibland ske vid evenemanget. Om du är osäker, kontakta Office of Communications och Public Affairs. För att få tillgång måste media vara överens om att följa dessa policyer och måste visa giltiga referenser. Medier som inte har registrerat sig får inte tillåtas åtkomst.

Studentgrupper som vill tillåta extern media tillgång till campushändelser bör först konsultera sin grupprådgivare eller dekan för elever på skolan och delta i förhandskontrollprocessen.

Media som deltar i händelser måste förbli sittande i en utsedd sektion såvida inte tillstånd ges att flytta någon annanstans. Medier är inte tillåtna i klassrum, bibliotek, sovsalar eller andra inredningsrum om inte särskilt tillstånd beviljas i förväg av Kommunikationsverket och Offentliga Anliggender och Byrån för Offentlig Säkerhet.

Fotografi, film och videoband

Medier som vill använda någon typ av kamera på campus måste kontakta Kommunikations- och publikationsverket i förväg på 212 854 5573. En detaljerad beskrivning av vilka bilder som begärs tillsammans med namn på individer som ska intervjuas krävs. Förfrågan måste åtföljas av ett specifikt datum, ankomsttid och avgång från campus samt namn på alla besättningsmedlemmar.

Förfrågningar måste begränsas till vanliga öppettider 9:00 till 17:00, måndag till fredag ​​med undantag för nationella helgdagar och andra dagar när campus är stängda för media. Personer eller besättningar som använder kameror måste alltid åtföljas av en tilldelad förvaltare eller annan utsedd universitets eskort.

Kommunikationsverket och Offentliga Anliggender arbetar nära med Byrån för Offentlig Säkerhet för att upprätthålla dessa strategier för tillgång till campus. Utan korrekt avstånd kommer kamerorna att stoppas vid campusportarna. Media som har fått tillstånd att komma in på campus måste tydligt visa giltiga uppgifter.

Allmänt är fotografering, filmning och videotapning endast tillåtet i utomhusutrymmen, till exempel College Walk längs West 116th Street mellan Broadway och Amsterdam Avenue.