Meny

Colorado Regulators Ban Kontroversiell Cremation Company CBS Denver

16 december, 2017 - Article

Colorado Regulators Ban Kontroversiell Cremation Company CBS Denver

Senaste prognos: Massor av vind Chance För RainMajor Onsdag varma upp, men det vann senast länge. Nu går vi på några möjliga våta väder.

Nej, en Tornado bärde inte ett hem nästan 130 MilesA Kansas tjänsteman har debunked en stor delad historia som nyligen återuppstod på Facebook om en kvinna som heter Dorothy, vars Oklahoma hem förmodligen flög nästan 130 miles innan landning utanför Wichita.

Lärarnas union kan kalla till strejk om förhandlingar misslyckas Då lärare vill ha en ökning av lönen och förbereder sig för att strejka om förhandlingarna inte går.

Brandmän svarar på eld nära de första FlatironFire-besättningarna i Boulder svarade på en brand nära den första Flatironen på onsdag eftermiddag.

Vilka är dina chanser att plocka en perfekt fäste? Du kanske tror att du vet mycket om collegefotboll, men du har aldrig fått det här matematiska problemet rätt, och du kommer nog aldrig.

Framtida osäker på Pikes Peak Cog RailwayThe future of Pikes Peak Cog Railway kan gå av skenorna.

Inte något vi gör Varning om Paramedic FraudsDenver Health varnar invånare för att vara uppmärksam på en ny telefon bluff som involverar en ringer som hävdar att vara en paramediker.

Mannen som skjutit 2 vid gymnasiet tillbaka i domstolen Mannen som sköt och skadade två elever i 2010 på Deer Creek Middle School i Jefferson County var tillbaka i domstol på onsdagen. En domare hörde argument om huruvida Bruco Eastwood skulle få större frihet.

En internet-sökning ledde hennes familj till Heritage eftersom deras webbplats föreslog att de var belägna i Boulder och sa att de erbjöd cremationstjänster i Boulder-familjen som ägdes och drivs i över två decennier. en CBS4-undersökning fann att företaget endast fick licensierad i Colorado 2013 och hade faktiskt inga kremeringsanläggningar i staten. I sitt disciplinära förfarande skrev statliga utredare att Heritage ‘har en webbplats som skapar det utseende som Respondent är en begravningsanläggning i varje stad och stat i hela landet. Staten fann vidare att Heritage’ inte meddelar sina kunder att det lägger ut begravningstjänster eller kremeringar till tredje partens begravningsinrättningar eller krematorier. ‘Reglerare kallade Heritages webbplats en’ bedräglig affärspraxis.

var början på en mardröm som handlade om detta företag. De hade ingen aning om var Jakes kropp var, sa hon.

CBS4 Brian Maass intervjuer Deanna Jackson. (kredit: CBS)

Deanna Jackson delade en liknande historia med CBS4. När hennes mormor dog i 2016 sökte Jackson på internet och hittade Heritage och trodde att de var ett lokalt företag baserat på deras hemsida.

på den här sidan gav mig intrycket att de var lokala. Det är nedslående att ta reda på att vi blev vilseledda, sade Jackson.

När hon lärde sig var företaget inget annat än en kremeringsmänniska, hon försökte få sin mormors kropp tillbaka men säger att företaget vägrade berätta för henne var hennes mormors kvarlevor var.

bryter mitt hjärta att veta, blå krage, vit krage där familjer där ute utnyttjas. Colorado strippad Arv av sin körkort i mitten av december fann CBS4 att deras hemsida fortfarande var igång i januari och företaget sa att det skulle erbjuder fortfarande kremeringstjänster i Colorado.

När CBS4 kallade företaget 800 nummer i januari och frågade om en kremering, uppgav företaget att de var villiga och kunna ordna en kremering i Colorado. Daulerio, den registrerade agenten för kremeringsföretaget, bekräftade Daulerio ingen kunskap om sin webbplats som fortfarande fungerar.

kan vara uppe. Jag är inte säker på det, sa han.

Daulerio sa att han helt enkelt överförde Heritages verksamhet till en systerförening, Legacy cremation services, som inte hade fått sitt licens återkallat.

är inte längre i affärer, sa han.

När frågade varför företagets hemsida fortfarande var uppe, 800-nummeret fortfarande var verksamt och det fortfarande erbjöd kremeringstjänster, ringde Daulerio en CBS4-reporter a och dundrade samtal här längre. tillsynsmyndigheter nekade att diskutera arv, säger relaterad utredning med flera stater fortsätter.

CBS4-undersökaren Brian Maass har varit på stationen i mer än 30 år för att upptäcka avfall, bedrägeri och korruption.

Mest settAstronaut Scott Kelly har nu ett annat DNA än sin identiska tvillingbror efter ett år i SpaceWhile Scott Kelly höjd och 93 procent av hans DNA återvände till normala efter att ha återvänt till jorden, bekräftade NASA att sju procent av hans gener har blivit förändrade och kan stanna där sätt.

Uppstart erbjuder procentuell dödlig procedur för att ladda upp din BrainNectome, en uppstart grundad av två MIT examinerar som studyartificial intelligence, säger att de har skapat en metod för perfekt bevarande av den mänskliga hjärnan med hjälp av en högteknologisk balsamprocess.

Arrest gjord i norra Colorado, kopplad till 2015 ShootingsOne person har arresterats i samband med minst två av de sex oupplösta slumpmässiga skjutningarna i norra Colorado 2015.

Ford Recalls över 1,3 miljoner bilar, säger styrhjul kan komma undan Ford Motor Company utfärdat den 14 mars återkallar flera versioner av deras Ford Fusion och Lincoln MKZ modeller i Nordamerika.