Meny

Coleen Rooney visar upp sina kurvor på semester i Ibiza

16 december, 2017 - Article

Coleen Rooney visar upp sina kurvor på semester i Ibiza

Håller sig på mamma: Kai, sju, använde båda händerna för att ta sig till Coleen när hans mamma tog honom ut ur havet

Medan hon bara såg otroligt ut i hennes köttblinkande utseende, har Coleen tidigare medgett att oroa sig för hennes figur eller träning har tagit en brännare i hennes liv.

Hon fortsatte att uppmana kvinnor att omfamna sina kroppar för vad de är och inte fokusera på osäkerheterna och lägger till: ‘Efter att ha barn, om du har lite en vobbig mage som bara är en del av vem du är .

Wayne är för närvarande semester med fru Coleen på vad är hennes femte semester på året.

Doting pappa: Wayne Rooney sparkade en fotboll runt för Kai, som snabbt försökte ta itu med det och leka med Kit på en närliggande strandbar

Även om det är en sällsynt semester för Manchester United-spelaren Wayne, ses Coleen regelbundet och tar sina tre söner utomlands.

Childhood sweethearts Wayne och Coleen delar Kai, sju, Klay, fyra och deras senaste tilläggssats, en.

Leaving deras barn hemma, det lyckliga paret har ön hoppad från Mykonos, Grekland till Italien och nu till Ibiza, Spanien.

De var bara några av de högprofilerade gästerna som deltog i bröllopet till hans lagkamrat Chris Smalling i helgen i Comosjön.

Småbarnsmodell Sam Cooke i en överdådig ceremoni på Villa Balbianello.

Mest sedda Nyhetsvideoer Shocking video visar Danry Vasquez slår sin flickvän Hillary Clinton glider två gånger medan han går nerför trappan i Indien En kort historia: Stephen Hawking genom åren har en vecka att lämna Storbritannien kommer att utvisa 23 ryska diplomater klient Ryska utrikesdepartementet reagerar på maj timmars ultimatum Världsberömda vetenskapsman Stephen Hawking dör vid 76 års ålder Moment regeringshack Corbyn svar på maj uttalande Stephen Hawking talar om en kort historia av tiden 1992 Moment Maria Lebedeva är upptagen i en hemsk bilkrasch Moment två kvinnor arresterade efter drunken kamp på manlig stripper show Senaste ögonblick ombord på helikoptern innan den kraschade

Chockerande video framträder av tidigare Houston Astros utsikter. Putin studsar på scenen i rally för att fira annexation. FOTO EXCLUSIVE: Vanessa Trump går ut för första gången. Auschwitz-tjejens rädsla i färg: Haunting images of. Kvinna 29, med smittsam sjukdom som utlöste allmänheten. Arbetskommitténs ledamöter runda på Corbyn efter att han säger att han inte gör det. Från en fräck skolpojke som poserar bredvid sina systrar, till. Tesco leveransförare som blev GUL efter att ha fångats. I djupet av Japans ‘självmordskog’: Haunting. Ford återkallar nästan 1,4 miljoner bilar eftersom styrningen. ‘Från PE-lärare till TV-legenden’: Bullseye-värd Jim Bowen. Ungdomlig mamma, 50, flaunts sin supertonade kropp in40C. ‘Jag fortsatte bara med att säga förlåt varför hade jag en hemfödelse?’. Studerande som grät krokodiltårar bekänner att döda. Mamma älskling: Oklahoma kvinna, 45, som gifte sig med henne. Revealed: Brittisk före detta man till ryska hemliga agent. VINTER! Snövarning för London och. MEST LÄS NYHETER Föregående.