Meny

Cold Lake Home Hardware

16 december, 2017 - Article

Cold Lake Home Hardware

Home Hardware Stores Limited är Kanadas största oberoende hemförsäljare. Företaget ägs av nästan 1 100 oberoende småföretagare från alla hörn av Kanada. Som en nation av byggare, och din lokala Cold Lake-maskinvaruhandel bör betraktas som mer än ett detaljhandeln, är vi en hörnsten i ditt samhälle. Hembutikerna är 100% kanadensiska ägda och har 100 000 olika saker som gör Cold Lake Home Hardware Building Center till ditt perfekta mål att handla för ditt enkla eller ambitiösa projekt, presentidéer eller hushållsartiklar. Din lokala Cold Lake Home Hardware Store förblir också samhället involverad och satsar aktivt resurser till olika lokala välgörenhetsorganisationer.

Som ett testamente för Home Hardware-styrande etiska att samhället och det gemensamma gott är helt enkelt bra affärer är företaget reellt 100% kanadensisk, en återförsäljare som ägs och drivs av stor detaljhandel. Home Hardware Stores Limited är Kanadas största oberoende hemförsäljare. Din lokala Cold Lake Home Hardware har högteknologiska muskler med en mänsklig touch. Om Återförsäljare och dedikerad personal är hjärtat av Home Hardware, är vår distribution vår ryggrad. Home Hardware möter utmaningen att betjäna närmare 1100 butiker med ett mycket effektivt distributionssystem i världsklass.

Ditt Cold Lake Home Hardware Building Center erbjuder ett komplett utbud av både hårdvaruaffär och byggcenter. Timmer, verktyg, färgfärg, golv, VVS-belysning och elförsörjning samt ett omfattande utbud av byggmaterial är tillgängliga. Vi har också inredning med hushållsprodukter, rengöringsmedel, lagringslösningar, heminredning, och ständigt växlande säsongsavdelningar från gräsmatta och trädgårdsredskap till semesterdekorationer. Samtidigt som vårt produktutbud och butiksreklam är vår huvuddrag, måste vi också nämna den stora mängd know how och solida råd som finns tillgängliga från våra medarbetare. Vi är också en stor lokal knutpunkt där du kan komma i kontakt med det bästa i lokala entreprenörer och byggare.

Home Hardware erbjuder över 8 700 exklusivt märkesvaror, till exempel Beauti Tone Paint, som produceras tillsammans med många hushållsprodukter på vår fabrik i Burford, Ontario. Det här är bara en välkänd framgångsberättelse för Home Hardware, som är framgångsrik för många. Kanadensare vet att Home Hardware varumärkesprodukter fortsätter att erbjuda våra kunder överlägsen kvalitet med ekonomisk prissättning.

Om du bygger, förbättrar eller underhåller något i Lakeland-området, var noga med att besöka Phillip och hans team på ditt Cold Lake Home Hardware Building Center idag!