Meny

Cocktails för nyårsafton

16 december, 2017 - Article

Cocktails för nyårsafton

Med julen ett gott och förtjust minne, vi vet, har nyårsafton att se fram emot. Nyligen visade bevis whisky, en liten satsad kanadensisk destilleri, en av de bästa kanadensarna i världen av Whisky Magazine s World Whiskey Awards , och för detta tillfälle utvecklade fyra underbara och lätta att skapa festliga cocktails för semestern.

Päronträdet

Placera alla ingredienser i skak fylld med is. Skaka och dra i glas. Garnera med fräsch rosmarin för rosmarinversion eller kanelsticka för kryddad version. Serverar en. Rosemary Simple Sirap: Kombinera lika delar socker och kokande vatten. Rör om tills sockret är helt upplöst. Häll i en burk eller en flaska med ett lock och släpp in några kvistar av färsk rosmarin. Låt svalna och förvara i kylskåp i upp till 2 veckor.

Mele Kalikimaka

Denna vackra cocktail ser fantastisk ut med en vild hibiskusblomma i glaset.

1 1/2 oz. whisky

4 oz. vit tranbärsjuice

1 vild hibiskus ätbar blomma

1 msk. (15 ml) enkel sirap

Placera whisky, vit tranbärsjuice och enkel sirap i skakare fylld med is. Skaka. Placera vildhibiskusblomma i botten av ett glas och spänna cocktail i glas. Hint: För att blomsten ska stå upp kan du sätta in en maraschino körsbär i mitten.

Apple Spice Toddy

Denna kryddiga toddy är gjord med ceylonte och hemlagad kryddnejlika sirap den perfekta vintervarmeren.

1 oz. whisky

1 äppelspice te

6 8 oz varmt vatten

1/2 oz nötkött enkel sirap

1/4 oz färsk citronsaftPour kokande vatten i värmeisolerat glas eller mugg. Placera te i vatten och låt branta i 3 5 minuter. När te är i din föredragna styrka, tillsätt whisky, kryddnejlika sirap och citron. Garnera med kanelsticka eller äppelskiva. Klutskiva enkel sirap Kombinera lika delar socker och kokande vatten. Rör om tills sockret är helt upplöst. Häll i en burk eller flaska med lock och släpp i en nypa (5 6) av kryddnejlika. Låt svalna och förvara i kylskåp i upp till 2 veckor. Serverar 1.