Meny

Cockaigne Ski Resort öppnas igen

16 december, 2017 - Article

Cockaigne Ski Resort öppnas igen

(WIVB) Cockaigne Ski Resort, som ligger i Cherry Creek, har stängts sedan 2011. Det tragiskt tvingades stängas efter att en brand brände sin lodge till marken. Under de senaste 7 åren har två lokala unga män drömt om att få verksamheten på nytt. Under december i december gjorde de den fantasin en verklighet.

Isaac Gratto och Adam Pirtz, nu ägare till Chautauqua länskidorten, är livslånga vinterväderentusiaster. Som människor som älskar snö och kyla kan du bara föreställa dig spänningen som de känner nu när skidorten tillhör dem. Det har bara varit några månader men männen har varit svåra på jobbet att få planer och idéer redo att återuppliva skidorten och ta verksamheten från askan och göra den till en stor framgång.

Gratto delas med News 4, ‘Vi måste bygga en ny lodge, då måste vi uppdatera utrustningen och få alla våra tillstånd på plats för att detta ska ske. Och uppdatera en del av den nödvändiga infrastrukturen. Det inkluderar el, avloppsvatten och dryck vatten.’

Båda ägarna säger att de står inför utmaningen att återuppfinna skidorten. Deras mål är att få allt att gå igen vid hösten 2018. Liksom många andra skidorter i området planerar de att expandera verksamheten från bara vintern till en semestersemester, värd konserter under säsongen. För att kommentera här bekräftar du att du har läst och godkänt våra användarvillkor. Kommenterare som bryter mot dessa villkor, inklusive användning av vulgärt språk eller rasslur, kommer att förbjudas. Var vänlig respektera andras åsikter. Om du ser en olämplig kommentar markerar du den för våra moderatorer att granska.