Meny

CNC Generals Zero Hour Crashes till skrivbordet med felmeddelande

16 december, 2017 - Article

CNC Generals Zero Hour Crashes till skrivbordet med felmeddelande

>> Re: CNC Generals Zero Hour Crashes till skrivbordet med ‘allvarligt felmeddelande’

OK, jag har Generals Zero Hour nyligen och jag har installerat den. Jag tycker att det är ett bra spel, förutom en sak, den dumma ALLMÄNNA ERROREN, den är inte överhettad, det är inte ett virus, det är en stor pine som det är.

Jag har försökt flera lösningar från dig guyz, som Monitor Changes och ‘Tweak XP’, som inte fungerade, jag har upplevt problemet tidigare, men jag ignorerade det, nu kan det inte ignoreras, jag har ett sparat spel och dess på slutet på den amerikanska kampanjen, varje gång jag försöker ladda det spelet, kraschar det och ger mig meddelandet, kan någon hjälpa mig?!?!?!

>> Re: CNC Generals Zero Hour Crashes till skrivbordet med ‘allvarligt felmeddelande’

Tyvärr, vi ‘får alla dessa problem. För någon annan där ute som får dem, sluta posta om att ta emot felen och börja skriva om hur man fixar det (om det kan göras). Vad kan du göra för att hjälpa till? Varför, gå till BK EA på huvudet och berätta för dem om vad som händer. Hehe. Hur var allas ‘semester’ om du hade en? Upphetsad över det nya året? Jag kommer att bli rostad ikväll, såååå. Förhoppningsvis kommer jag inte att komma hem och försöka spela generaler i min berusade stooper. Ha kul alla!

>> Re: CNC Generals Zero Hour Crashes till skrivbordet med ‘allvarligt felmeddelande’

Jag har inte det allvarliga felmeddelandet, men jag har ett mycket frustrerande problem. Jag tror att jag har en ganska snabb dator, mer än mina krav. Jag har också tinkered med alla möjliga inställningar man kan göra. Ingen riktig förbättring.

Jag undrar ibland om det kan vara XP eftersom jag har upplevt detta med några spel som inte visade sig på ett 2000-OS

Någon som har liknande problem?

>> Re: CNC Generals Zero Hour Crashes till skrivbordet med ‘allvarligt felmeddelande’

för alla er dude som har det allvarliga felmeddelandet, brukade jag ha det här felet med czh i nividea gf4 mx 440 men dess nu är alla ni killar bara högerklicka på skrivbordshuvudet till inställningarna tryck på advenced och se var du är kan hitta alternativ för att välja: bästa bild, hög bildförbättring, hög prestanda, bästa prestanda eller somtehing på samma sätt, om du hittade dessa alternativ för att välja den ska väljas på bästa bild eller något liknande, så minska bildkvaliteten och välj blandningsalternativen eller hög prestanda eller något liknande spelet ska fungera perfekt utan att ge något fel. denna sak fungerade på min nividea gf4 440 mx och det ska fungera på alla grafikkort också men bara hitta vart du ska välja de alternativen och det kommer att bli gjort. för alla som försökte göra det här svaret och skicka om de här sakerna hjälpte till att se, se senare spelare

>> Re: CNC Generals Zero Hour Crashes till skrivbordet med ‘allvarligt felmeddelande’

Tyvärr, jag har en ATi Radeon 9800 Pro och det hjälper inte mig. Om jag minskar antalet Computer AI-motståndare från 4 till 3 minskar risken för det allvarliga felmeddelandet, men spelet ligger väldigt rätt i mitten när armébaser växer. Roligt är att detta bara sker på vissa kartor i Skirmish och är inte uppenbart i ‘Utmaning’ -läget eller på uppdrag. Dålig kodning är anledningen, om du frågar mig. Jag hoppas bara att de fixar det eftersom jag verkligen gillar spelet.

>> Re: CNC Generals Zero Hour Crashes till skrivbordet med ‘allvarligt felmeddelande’

Bara för att lägga till vikt på problemet har jag samma problem. Generaler kör en behandling på båda mina PC: er (en Athlon 2100+ med Radeon 9600Pro och 512MB RAM och en P4 2.8Ghz med Matrox Parhelia och 1GB RAM) med alla inställningar på max 1600×1200 upplösning. Zero Hour går som en hund dock och jag pratar inte en vinthund som du förstår) på båda maskinerna, även med alla inställningar med minst 640×480 upplösning. Plåstret har inte hjälpt.

Jag har bara haft det allvarliga felmeddelandet en gång medan jag spelade i Kina-kampanjen, men det löjliga slakta / stammar / frysproblemet i Skirmish-läget händer ALLTID så att spelet blir ospelbart.

Precis ute av genomskinlighet har jag förstört alla mina inställningar för grafisk / BIOS-typ och som jag misstänkte det spelar ingen roll. Vad jag inte kan förstå är hur vissa människor kan spela spelet utan uppenbara problem ???? Vad är deras hemlighet?

EA måste vara medveten om detta och jag är övertygad om att det är ett kodproblem och inte något att göra med enskilda hårdvaruspecifikationer. Mina två maskiner är så radikalt olika när det gäller hårdvara och ändå får jag exakt samma problem på båda.

Här är en intressant uppdatering av mitt ‘Allvarliga fel’ -meddelande.

Jag var tvungen att installera en ny hårddisk (WD 36.7G Raptor) och jag var tvungen att installera Windows XP pro från början. Jag konfigurerade på boaard SoundMAX istället för att använda min Sound Blaster Live !. Låt mig först säga att även om Sound Blaster Live! Kortet jag har är gammal, det utspelade sig fortfarande ombord SoundMAX på min Asus P4P800 Deluxe. Sedan installerade jag C Generals och applicerade 1,7-patchen. Jag sprang spelet och såg till att jag kunde springa det utan fel. Sedan startade jag om och installerade Zero Hour. Tillämpade 1,02-patchen och spelade ett Skirmish-spel på Twilight-kartan med två lag; 1 Lag av 4 (HARD) AI motståndare, och det andra laget var mig själv och 2 HARD AI Allies. Jag kunde slutföra spelet utan ett ‘Allvarligt fel’ -meddelande, men spelet stod och föll hemskt i mitten till den punkt där jag inte ville spela längre. Jag tror inte att ljudkortet, grafikkortet Hårddisk eller minne har något att göra med detta. Jag har redan provat en enda minnessticka, och jag har redan försökt inaktivera Hyper Threading. DETTA ÄR BRA BAD CODE !!! EAGAMES, ska du ha någon värdighet och erkänna det finns ett problem. Frågar det för mycket?

>> Re: CNC Generals Zero Hour Crashes till skrivbordet med ‘allvarligt felmeddelande’

Jag vill bara säga att det måste vara kodning i Zero Hour som får min maskinvara att frysa efter tio femton minuter! Jag har inga problem med generalerna. Helvete, fryser spelet också när jag börjar spelet och gör ingenting alls !!!

Min maskinvara har testats fullständigt och grundligt av min leverantör! De kunde inte hitta någonting, men de ersatte mitt moderkort för att vara säker.