Meny

Club Rio erbjuder mer än bara en barupplevelse

16 december, 2017 - Article

Club Rio erbjuder mer än bara en barupplevelse

27 februari 2015 Av Garrett Estrada Lämna en kommentar När Cari Matyja tog över Club Rio i downtown Ely visste hon från början att hon ville göra något annat, något mer än vad standardbaren kunde erbjuda.

‘Jag ville fortsätta så att vi kunde försöka ta med en massa underhållning som du annars annars aldrig skulle se här i Ely,’ sa Matyja.

Efter att ha fixat allt från det läckiga taket till de trasiga rutorna var rummet äntligen redo för att börja erbjuda levande underhållning med sin stora sidovägg med ett litet scen- och dansgolv. Matyja kom i kontakt med en talangsmäklare och började ta med sig i en mängd olika musikaliska handlingar, från country musik sångare till den gamla skolan rap grupp 2 Live Crew.

Till Matyja är det inte musikens genre som betyder något, det är chansen att se liveunderhållning i Ely som är den viktiga delen.

‘Det betyder inte mycket att ha handlingar komma hit eftersom det kostar mycket för dem, men jag ville bara att folk skulle kunna se något nytt i stan’, sa hon.

Född och uppvuxen i Ely ser Matyja nu en bar som sin väg att ge tillbaka till samhället som hjälpte till att höja henne genom att erbjuda tjänster ingen annan bar i staden kommer. Till exempel erbjöd Matyja för senaste nyttårsafton konsumenterna av alla staplarna i staden hemma i min minibuss så att de inte skulle behöva köra under rusning eller gå hem i det kalla vädret. Det var ingen kostnad för tjänsten, det var bara något hon ville göra för att hon var orolig för säkerheten för de som dricker och de andra på vägarna. Enligt Matyja var de fria ritten en träff.

‘Vi hade samtal från en massa olika ställen i stan och frågade om vi kunde ta dem hem,’ sa hon.

Matyja sa att hon planerar att erbjuda turer igen vid speciella tillfällen, till exempel semester, men det är bara där hennes planer börjar. Hon tror inte att bo i en liten stad betyder att dess invånare bör uteslutas från den roliga atmosfären att se artisterna live.

‘Jag’ m arbetar just nu för att försöka få en komediklubb tema natt går, ‘sade ägaren.

Och medan hon inte skulle namnge några namn eftersom hon fortfarande är i förhandlingar med olika handlingar, lovade hon att hon arbetar flitigt för att få större och större namn i stan. De som har varit uppmärksamma kan bli förvånad över att få reda på hur framgångsrikt har hon redan varit.

‘Förra året hade vi en grupp som bestod av medlemmar från utlänning, gift och storvitt,’ sa Matyja.

För alla andra nätter när scenen är ledig försökte Matyja igen erbjuda något lite annorlunda för att få folk att komma ut och ha det bra. Spelare som betalar $ 5 buy in kan komma ut och tävla på biljardbordet mot någon annan som dyker upp medan du njuter av happy hour-priser på alla sina drycker. Till Matyja är det sånt som hon tycker om att se mer av i staden.