Meny

Club Mahindra lägger till filmer och roligt till semestern

16 december, 2017 - Article

Club Mahindra lägger till filmer och roligt till semestern

Club Mahindra tar in Alex Lion från film Madagaskar 3 för att interagera med konsumenterna genom cricket. Mall aktiveringen kommer att utföras i Delhi, Mumbai och Bengaluru.

Holiday handlar om att utforska nya saker, njuta av och koppla av med familj och vänner.

Club Mahindra, en del av Mahindra Holidays Resorts India, har tagit sin semesterupplevelse nära sina konsumenter genom att engagera dem med en rolig fyllning på markaktivitet organiserad i köpcentra.

Aktiveringen, som organiseras i samband med den kommande animerade filmen Madagaskar 3, innefattar en Madagaskarzon som skapas i köpcentra. Karaktärsskärningar från filmen är placerade så att folk kan få sina bilder klickade med dem. Höjdpunkten för aktiveringen är Alex the Lion, en karaktär från filmen, som interagerar med folket i köpcentret och spelar cricket med barn och deras familjer.

Olika spel och tävlingar är organiserade på arenan och deltagarna är begåvade Madagaskar märkta godsaker. Vinnare av tävlingarna får förhandsgranskning av filmen.

Mall aktiveringen startade den 26 maj och fortsätter till filmens utgåva (8 juni). Det utförs på olika gallerior i Delhi, Mumbai och Bengaluru över helgerna.

Sarita Srikanth, chef, marknadsföring, Mahindra Holidays Resorts Indien, säger: ‘Hela tanken är att få den semesterupplevelse som Club Mahindra erbjuder till sina konsumenter på ett roligt sätt. Därför tänkte vi göra det annorlunda än det vanliga aktiveringar och tog in Alex the Lion från filmen Madagaskar 3 för att öka engagemanget med konsumenterna. ‘

Syftet med aktiveringen är att placera Club Mahindra som ett roligt varumärke som är till skillnad från det påfrestande utbudet av andra märken. Srikanth säger om orsaken till att hon använder Alex the Lion, ‘Filmen är för familjen och det är vi. Vi är en produkt som vi tycker om hela familjen, samma som filmen. Vi har försökt att relatera den roliga delen från Filmen med vårt varumärke. I filmen går Alex och hans vänner till olika destinationer och utforskar platser. Club Mahindra ger också erbjudanden till sina konsumenter att utforska olika platser och njuta av sina nära och kära. ‘