Meny

Perioder för orkantillförsel CBS Miami

16 januari, 2018 - keepall

Perioder för orkantillförsel CBS Miami

I kvartalet har WQAM fört med sig regionens levande täckning av sina favoritlag och varit hemma för de mest populära och älskade lokala personligheterna. Patrick Day Celebration till nästa nivå Gör din St Patrick’s Day en semester att komma ihåg med dessa roliga och spännande aktiviteter som går utöver din typiska parade och lokala pubfest.

Bästa Gå Ner I Vikt Snabbt Piller sätten att fira St. Patrick Day I MiamiMarch är en månad med irländska festligheter över hela södra Florida. Oavsett om du är av irländsk härkomst eller inte, kan roligt hittas i Miami och de omgivande städerna. Parader, festivaler, bar crawls och överflöd för att locka invånare och besökare att komma ut och visa sin irländska personlighet. Njut av att fira den keltiska livsstilen i södra Florida denna St Patrick Day.

Amerikas vackraste botaniska trädgårdar En kort förhandsgranskning av fem av Amerikas vackraste botaniska trädgårdar för att fira vårens tillkom.

America Best Irish PubsHome är där irländarna hänger en hatt, och dessa pubar är några av de bästa i Amerika. Ännu bättre när det är en familjedrivet plats där keltisk musik och gemytlighet är på menyn tillsammans med Guinness pints.

Bästa evenemang som planeras för International Women Day 2018Consider som deltar på några av de bästa händelserna som planeras i dessa utvalda städer för Internationella kvinnodagen.

Underkommitténs finans- och skatteutskott stödde enhälligt förslaget (SB 620), vilket skulle skapa skatt ‘helgdagar’ från den 1 juni till och med den 7 juni och från den 6 juli till och med den 12 juli.

Räkningen innehåller många saker som skulle vara befriade från försäljningsskatter under perioderna, såsom bärbara radioer som kostar $ 75 eller mindre. tarps kostar $ 50 eller mindre; gas- eller dieselbränsletankar kostar $ 25 eller mindre; mobiltelefon laddare kostar $ Gå Ner I Vikt Snabbt 40 eller mindre; kolmonoxiddetektorer kostar $ 75 eller mindre; och bärbara generatorer kostar $ 1000 eller mindre.

Den årliga sexmånaders orkansäsongen börjar den 1 juni.

Finans- och skatteordförande Kelli Stargel, R Lakeland, sa att de två skattefria perioderna skulle täcka början på orkanens årstid och en senare period när människor börjar bli mer medvetna om orkanhot.

‘Vi väntar alla tills vi får meddelandet om hur orkanen är Går Man Ner I Vikt över oss, och vi går alla och stiger upp på Home Depot och det finns inget kvar’, sade Bill Sponsor Kathleen Passidomo, R Naples. Navy-stridsflygplan kraschade onsdagen av Key West kust, Florida.

Astronaut Scott Kelly har nu ett annat DNA än sin identiska tvillingbror efter ett år i SpaceWhile Scott Kelly höjd och 93 procent av hans DNA återvände till normala efter att ha återvänt till jorden, bekräftade NASA att sju procent av hans gener har blivit förändrade och kan förbli så .

Leksaker R Us planerar att avveckla sin amerikanska verksamhet Det är en sorglig dag för så många människor som växte upp som vill vara leksaker.

Ett företag bygger 3D-tryckta hem för bara 10 000 dollar. Austin startade ICON en ny metod för massproduktion av småhem med en massiv 3D-skrivare i en process som företaget säger tar bara 12 till 24 timmar.

Vigilante Justice efter förare av SUV Involved i Crash Tries att LeaveDrivers involverade i en multi-fordonskrasch på NE 36th Street och Biscayne Boulevard på söndagen hoppade in i handling som en förare av en SUV försökte lämna scenen.

Florida studenter promenerar 17 mil för att hedra skolan Skottoffer VictimsStudents tog en 17 mil resa till Marjory Stoneman Douglas High School 1 månad efter den dödliga skytte på skolan.

Katolsk skollärare sparken för att gifta sig med en kvinna En katolsk skollärare avfyrades för att gifta sig med hennes livs kärlek en kvinna.