Meny

Perfekt ugn Sweet Potato Fries

16 januari, 2018 - keepall

Perfekt ugn Sweet Potato Fries

Inledning: Perfect Oven Sweet Potato FriesI har perfektionerat arten av den söta potatisstenen. Jag har gjort sågad potatisfries så många gånger att jag har en mycket bra formel för att göra dem. Jag tycker inte om att steka saker, så jag gör mina i ugnen. De ‘är lätta och välsmakande och går bra med kubansk, mexikansk och indisk mat.: D

De är också bra för semesterns middagar. Jag kan bara inte släppa en halv påse med brunt socker och några marshmallows i en panna med lite sötpotatis och lönnsirap! som är! Steg 1: Tillbehör!

Du kommer behöva:

en stor sötpotatis

nymalt svartpeppar, chunky

olivolja av god kvalitet

en peeler (tillval)

en skärbräda

ett stort bakplåt (ej avbildat)

Det här receptet tar ungefär en halvtimme att göra, och en stor sötpotatis kan tjäna 2 3 personer om det är en sida.

Du kan antingen skala Gå Ner I Vikt På En Vecka potatisen eller lämna huden på det senaste jag lämnar den varje gång. Det lägger till näring och en fin snygg textur. : D

Jag bryr mig inte om att tvätta det, men du kan skölja det i diskbänken så länge du lovar mig att du ska torka av det väldigt bra. Om det fortfarande är blött, kommer olivoljan inte att täcka pommes frites, vilket leder till soggiga pommes frites. Och då blir du besviken på pommes frites och jag kommer bli besviken över dig.

Ta nu en halv av den söta potatisen och skär den i stora skivor ca 3/4 tum tjock. Du kommer då att klippa de större skivorna i pommes frites. Friesen ska vara 1/2 tum till 3/4 tum tjock.

Upprepa det här för den andra hälften!

Förlåt för bristen på actionbilder, gjorde jag allt detta själv. : PStep 4: Sätt friterna på bakplåten! Kasta bara dem alla där.

Stänk en god nypa havsalt över dem, och använd sedan ett ton nybakad svartpeppar. Jag gillar att hålla mina mer klumpiga eftersom det ger dem en fin bit. : Går Man Ner I Vikt D

Drizzle med olivolja (Förmodligen ca 1/8 kopp, jag vet inte, jag bara eyeball saker.)

Blanda nu allt på bakplåten. Se till att du Går Man Ner I Vikt suger saltet, peppar och olja från botten och blandar in det. Låt inte smaken gå i spill!

Vid denna tidpunkt kan du lägga till mer olivolja om du bara inte vill drunkna dem. De ska se blankt, men de borde inte sitta i en olivolja.