Meny

Perfekt nyttårs cocktails

16 januari, 2018 - keepall

Perfekt nyttårs cocktails

Julen har kommit och gått, och nu är vi redo för årets fest. Nyttårsafton kan vara en stor utbränd affär eller en handfull nära vänner eller bara en bra bok och en festlig drink .

Men du väljer att fira, kom alltid ihåg att vara ansvarig och snälla drick inte och kör.

Följande cocktailrecept använder mestadels ounces (oz.) För mätning 1 oz., Motsvarar 2 msk. / 30mLBeat ägg tillsammans i en skål med caster socker, så att caster socker är helt upplöst och vätska är slät eller din ägglök smakar kornig. Lägg Baileys, mjölk och delad vaniljpanna till skål. Vispa kraftigt tills allt är kombinerat för att bilda en silkeslen vätska. Avsluta med en kanelsticka och en strö av kakaopulver. Kapten Morgan Original Spiced Rum (eller favorit kryddad rom)

2 oz. Granatäpple-juice

1 oz. äppelcider

1 Gå Ner I Vikt Snabbt Piller oz. färska limejuice

1/2 oz. enkel sirap

apelsinhjul, applie skivor och granatäpplefrön

Kombinera alla ingredienser i ett slagglas. Tillsätt is och rör om för att blanda. Garnera med en blandning av apelsinhjul, äppelskivor eller Gå Ner I Vikt På En Vecka granatäpplefrön (OBS: du kan frysa granatäpplefrön i isbitar och använda i dryck.)

DASHEREN

Skapat av Toronto bartenders Zak Doy från Rushlane och Kris Bahamondes från The Drake: Gå Ner I Vikt Snabbt tillsammans är de ‘kända som västernas väktare