Meny

Pep mjölkningssida

16 januari, 2018 - keepall

Pep mjölkningssida

Jag tycker jag är ärlig om min beundran för mannen som tränare och som person. Även om han är en rivaliserande chef. Det vann stoppa mig från att ge kredit när det är på grund. Även de är tillbaka till 70- och 80-talen för att bara förneka honom. men jag Gå Ner ett Kilo I Veckan ledsen att vi lever i en annan värld till 70- och 80-talet. Idag måste klubbar investera för att få de bästa tillgängliga spelarna. Det är därför Barcelona och RealMadrid är gator framför Premier League klubbar när det gäller kvalitet och prestidge. Förrän tills Roman Abrahamovic kom, fanns det ingen investering i Premier League. Även United var den rikaste klubben i England och Europa och möjligen var världen motvillig att investera. Medan Laliga-klubbarna bröt överfördes posterna? Idag kommer de flesta engelska supportrarna att peka på de pengar som spenderas. Men Mourinho spenderade närmare en halv miljard och slutade 6: e Gå Ner I Vikt Snabbt och fortfarande inte närmare staden. Fakta kommer alltid att komma först inte emotionella band. Se upp om Premier League-klubbarna inte anpassar sig till den situation som PSG kommer att ta över.

Jag tror att Pep och Cloughie skulle komma överens om hur spelet ska spelas. Cloughie kan komma lite mer fysisk till hans tillvägagångssätt, men jag tror i slutändan att de ser öga mot öga, innan Cloughie åtminstone åtnjuter honom.

Pep spenderade stort på Barca, men för det mesta för att de hade en gyllene generation där Valdes, Puyol, Gå Ner I Vikt Snabbt Xavi, Iniesta, Messi. Med detta sagt köpte de fortfarande Eto Villa, Alves. Men de hade ett system och köpte spelare för att passa det.

I både Bayern och City måste han mögla laget mer, köpa in fler spelare för att passa den stil han ville spela så det har varit stora investeringar de senaste fem åren eller så. Don vet hur mycket han spenderade sedan han lämnade Barca men det betydande jag satsar.

Om du överväger den investering som engelska klubbar hade gjort innan Abrahamovic har kommit och investeringen efter hans ankomst de utgifter som de engelska klubbarna har investerat 300% efter att han kom och började investera. rekordöverföringen för ett engelskt lag 30m 2002, innan romerska har kommit fram. och han bröt överföringsrekordet två gånger. Idag har engelska klubbar förstått behovet av att investera. Wenger och Benitez på ett stadium stönade på utgifterna. och för att berätta för verkligheten är engelska klubbar en matarklubb för Laliga klubbar. varje gång en spelare dyker upp för en engelsk klubb, kommer Real Madrid eller Barcolana för honom. i sommar kommer de för Hazard, Coutinho och De Gea. de är en av de bästa spelarna som ligan har. och snart kommer De Bruyne och Harry Kane att följa.

Klok fläkt, det var väldigt lite investeringar i brittisk fotboll på 70- och 80-talen, eftersom det var mycket lite pengar. Landet låg i lågkonjunktur, arbetslösheten var hög, hooliganism körde familjer bort från fotboll, närvaro släppte och fotboll var vid sin låga ebb. Bates köpte Chelsea för ett pund, även i slutet av 80-talet fanns det inte pengar, Michael Knighton köpte nästan Man U för 20m i 89. Det förändrades verkligen med TV-pengar och sponsorerna som går med det. Stora inlägg.

Jag gråter internt att två chefer har spenderat nästan 2 och en halv miljarder euro på spelare Är det rätt? Jag vet ens att det är men det är allvarligt illaluktande summa pengar. Och saken är att de vill ha mer, de gillar en spendaholisk fru.

Faktum är att du räknar innan du skickar in sina överföringsmål, de måste klä upp sig i kjolar och peruker och gå och äta med glasögon och sheik Mansour innan du flyger ut till några högklassiga femstjärniga hotell? Skulle förklara mycket. Kristus deras namn förkortas från deras fulla namn, Maureen och Penelope