Meny

Peoria man att visas i federala domstolen på heroin avgifter

16 januari, 2018 - keepall

Peoria man att visas Gå Ner I Vikt Snabbt i federala domstolen på heroin avgifter

PEORIA, Ill. En Peoria man är planerad att visas i federal domstol tisdagen den 30 januari, efter en federal jury återvände en ersättande anklagelse på onsdag som debiterar honom med distribution av heroin och Gå Ner I Vikt Snabbt akrylfentanyl, vilket resulterade i en annan persons död i juni 2017.

Dessutom anklagar anklagelsen 28-åriga Jesaja ‘Rico’ Richardson med distribution av heroin, vara en felon i besittning av en pistol och besittning av heroin med avsikt att distribuera i juni 2017.

Richardson har tidigare anklagats av klagomål och anklagades i juli för att sälja heroin. Richardson har släppts i bindning den 5 maj 2017, för en statlig laddning av olaglig besittning av heroin med avsikt att leverera, vilket är kvar i Peoria County Circuit Court.

Om dömd på lagstadgat straff för att distribuera heroin och akrylfentanyl som leder till dödsfall Gå Ner ett Kilo I Veckan eller allvarlig kroppsskada hos en annan person, kan Richardson möta 20 år till fängelse. Om dömd på andra drogavgifter är straffet upp till 30 år i fängelse. Våldsavgifterna tar högst 10 år i fängelse.