Meny

Peoria lägenheter anses osäkra för invånarna

16 januari, 2018 - keepall

Peoria lägenheter anses osäkra för invånarna

PEORIA, Il. 45 hyresgäster i ett East Bluff Peoria-lägenhetskomplex kommer sannolikt att tvingas ut ur hemmet senast nästa vecka.

Torsdagen, 11-talet 1505 På Avenue, ansågs vara oförmögen för mänsklig bostad, ett 72 timmars varsel för alla boende.

Sharon Hunt, som har bott på lägenhetsbyggnaden de senaste två åren, säger att hon Gå Ner I Vikt Snabbt Ner I Vikt Snabbt lärde sig om utslagningen på väg hem från jobbet torsdagskväll.

ett mycket kort Gå Ner ett Kilo I Veckan varsel, jag måste nu fokusera på att komma med hyran och insätta pengar, sa Hunt. Hon lägger till, sättet jag måste stanna hos någon. var en brand i komplexet tidigare i år och inspektörer hittade ett antal brandfaror på fastigheten och lämnade ledningen med en checklista och 6 månader för att uppnå det. Men de här problemen kvarstår oupplösliga.

vill aldrig få någon att flytta hemifrån eller göra någon hemlös, säger Joe Dulin, assistentutvecklare för Peoria. Han tillägger, kan tillåta medborgare i Peoria att bo i en höghuslägenhet med elektriska problem som inte har ett korrekt brandlarmsystem eller lämpliga branddörrar. stadsrådsmannen Tim Riggenbach säger att det är städernas ansvar att inte tillåta Peorian att bo i osäkra miljöer, särskilt i en byggnad som har så mycket historia.

WMBD nått ut till fastighetschefen och ägare som inte har svarat på vår begäran om kommentar.

Staden rekommenderar hyresgäster att kontakta 2 1 1 för att ansluta till lediga bostäder och socialtjänstemän. Under tiden har staden nått ut till lokala byråer för att förbereda dem för ökade behov