Meny

Penzone fortsätter semester posse patruller och köpcentra

16 januari, 2018 - keepall

Penzone fortsätter semester posse patruller och köpcentra

vara väldigt mobil, mycket tillgänglig. Våra posse medlemmar och våra suppleanter älskar att blanda sig med samhället. Så skulle jag säga någon som har en fråga eller en oro, var inte rädd för att närma sig oss. Vi är mer än glada att hjälpa dig på något sätt som vi kan, säger Acritelli.

[RELATED: Arpaio att lansera sin sista Holiday Posse Mall Patrol måndag eftermiddag]

Under semesterperioden kommer Acritelli uppskattningar mellan 200 och 250 posse medlemmar att delta i patrullerna. Deras fokus kommer att finnas på utsidan av Gå Ner ett Kilo I Veckan köpcentra och parkeringsområden.

främst som att bo till mallarnas exteriörer. Det är i allmänhet där individer blir offer, medlemmar av allmänheten blir offer, stölder eller inbrott eller till och med ibland övergrepp. Vår närvaro där ute kan fortsätta och avskräcka några av dessa brottslingar från att göra försöket, säger Acritelli.

[RELATED: Sheriff välja Paul Penzone lovar beslut som tjänar samhället bäst]

Spelplanen för posse-patrullen följer samma trekantiga tillvägagångssätt som de har i åratal, visar närvaro, avskräcker brottslighet och utbildar shoppare om hur de bättre kan skydda sig.

har markerade enheter i alla köpcentra som vi tjänar och vårt primära ansvar är utsidan av köpcentret på fastigheten. Vi är där ute under vissa timmar och vi ser oss flytta runt blandar med allmänheten, säger Acritelli.

Alla posse medlemmar kommer att vara i uniform, vissa kommer att bära en skjutvapen. De kommer alla att arbeta under ledning av en sverige sheriffens ställföreträdare.

Posse-medlemmar har inte arresteringsbefogenheter. De kommer att fungera som ytterligare ögon och öron för brottsbekämpning, goda vittnen och hjälpa shoppare på något sätt de kan. Gå Ner I Vikt Snabbt Piller Arrowhead Towne CenterBiltmore Fashion Park: 2502 E. Camelback RoadChandler Mall: 3111 W. Chandler BlvdDesert Sky Mall: 7611 W. Thomas RoadParadise Valley Mall: 4568 E. Cactus RoadScottsdale Fashion Square: 7014 E. Camelback RoadSuperstition Springs Mall: 6555 E. Southern Avenue

Klicka / klicka här för att ladda ner gratis azfamily mobilapp.

Mest populära StoriesMost Popular StoriesMore >>

Paradise Valley lärare säger att hennes lön är nästan otroligt, posts pay stub onlineParadise Valley lärare säger att hennes lön är nästan otroligt, inlägg betala stub onlineUppdaterad: onsdag 14 mars 2018 02:01 EDT2018 03 14 06:01:46 GMT

Elisabeth Milich sa att hon Gå Ner ett Kilo I Veckan lade upp sin förväntade lön för nästa år och säger att det inte räcker. (Källa: 3TV / CBS 5)

Elisabeth Milich sa att hon lade upp sin förväntade lön för nästa år och säger att det inte räcker. (Källa: 3TV / CBS 5)

‘Om du är en enda person som försöker göra det på det vi gör, kan du inte göra det,’ sa Elisabeth Milich.

‘Om du är en enda person som försöker göra det på det vi gör, kan du inte göra det,’ sa Elisabeth Milich.