Meny

Pennsylvania människohandel fallet

16 januari, 2018 - keepall

Pennsylvania människohandel fallet

HARRISBURG, Pa. Två män anklagas i vad Pennsylvania advokat tisdags beskrev som ett ‘hemskt’ fall av människohandel som anställde dödshot och opioider för att tvinga kvinnor att arbeta som prostituerade.

‘Det här är Gå Ner ett Kilo I Veckan ett hemskt fall där kvinnor lockades till prostitution genom den falska förutsättningen för lätta pengar’, sade Gå Ner ett Kilo I Veckan statsadvokat Josh Shapiro, en demokrat. ‘När offren försökte lämna, använde Viktminskning Tabletter dessa brottslingar våld och hot mot våld för att de skulle fungera som prostituerade mot deras vilja’.

Crowell och Schiff är anklagade för att tvinga sex kvinnor att arbeta som prostituerade mellan 2014 och förra månaden, bland annat i York, Lancaster och Philadelphia i Pennsylvania och i Cherry Hill, New Jersey. Shapiros kontor säger att båda männen är i förvaring, och online domstolsregister noterade inte försvarsadvokater för dem.

En stor juryrapport beskrev hårda kontrollmetoder, bland annat hävdar att Crowell strängde en kvinna vid flera tillfällen, en gång som fick henne att svarta ut.

Det sägs att Schiff slog en annan kvinnas huvud i en hink som innehåller blekmedel och brutet glas när hon vägrade att ha sex med honom och lämnade henne med permanenta ärr och skador.