Meny

Pennies from Heaven ger jul jubel

16 januari, 2018 - keepall

Pennies from Heaven ger jul jubel

HomenewsHeadlinesSuperior bill hörtarSean Duffy optimistiska Trump tariffer kommer att öka ekonominWisDOT hoppas att involvera allmänheten på planer för East Second StreetDNR tillkännager första staten Gå Ner ett Kilo I Veckan älg jakt i norra Wisconsin detta fallAngel givare hjälpa överlägsen studentportsHeadlinesPrep Playoffs mars 14Onwudiegwu, Pedraines dubbla vinnare på Track O RamaYoung, Pearson heter alla tillstånd i hockeyPackers släppa Nelson, för att skriva GrahamSports Echoes 13: e mars uppehälleHeadlinesHopeful tecken på horisontenOpees erkänna goda gärningar och dåligaPeterson redo att tjäna hemstadVälj kärna för 9: e DistrictHope för framtida behov investeringar

Snö föll onsdag med Pennies from Heaven för att skapa semester jubel.

Första bilarna Gå Ner I Vikt Snabbt fyllde parkeringen bakom Fairlawn Mansion, då föll de i en husvagnslinje för vandringen ett hem några kvarter bort.

Volontärer hoppade ut ur sina fordon och gjorde en beeline för Suburban som var lastade med gåvor till en förtjänt familj. Nästan två dussin människor, armar fyllda med gåvor, arkiverade i levande, trängde in i varje ledigt utrymme som Nina Penney förklarade deras oväntade närvaro med presenter.

Några sprang tillbaka utanför för fler presenter.

Familjen nominerades av 8-årige Kennedy s lärare, Kristi Matushak, för en extra semester efter att Kennedy förlorat sin pappa tidigare detta tidigare i år. Hennes mor, Hannah, förlorade sin partner i 10 år och Kennedys pappa till en hjärnaneurysm, sade Terri Collins, en medlem av Pennies from Heaven, en lokal ideell bildad i år från Best Christmas Ever.

‘Jag kunde inte tänka på någon mer förtjänt än Kennedy’, sa Matushak.

Efter familjen valdes frivilliga arbetade med Matushak och Hannahs bror, Eli Corbin, för att avgöra vad familjen behövde denna högsäsong.

‘Det var grunderna denna gång’, sa Collins, som varit involverad i fyra år.

Sex träd spred ut på företag i samhället erbjöd förslag som gjordes av givare. När de lärde sig Hannah hade en lastbil som inte körde sa Collins att hennes svärson, Shawn Penney, arbetade Gå Ner I Vikt Snabbt Piller med Corbin för att få trucken så att han kunde fixa det. Trucken ledde processionen. Sedan jobbar han med Hannahs bil för att se till att allt går bra, sa Collins.

‘Jag’ är överväldigad, ‘sade Hannah.’ Det här är fantastiskt. ‘

Och hon undrade högt hur hon skulle få högar av gåvor hemma.

‘Din lastbil är där ute,’ sa Nina Penney. ‘Min man fixade det.’

Tårar välnade i Hannahs ögon när hon lärde sig sin lastbil var ute och springade igen. Hon skakade i glädje när hon lärde sig att den hade en full tank av gas.

Collins sa att insamlingen för ansträngningen startade förra sommaren när hennes barnbarn, Brenden Penney, höll en bilutställning som en del av Billings Park Days för sitt seniorprojekt. Intäkter från evenemanget var början då andra högskolestudenter höll fundraisinghändelser som en del av sina seniorprojekt, och vänner gick på rekognosationsuppdrag för att ta reda på vad Logan, Hannahs 17-åriga son behövde.

Logan sa att han inte hade en aning om att vänner spionerade på honom. Hans första ledtråd var någonting var när han såg en massa människor som stod vid sin farbrors dörr.