Meny

Penneyöverskott som 2014-utsikterna indikerar vändning

16 januari, 2018 - keepall

Penneyöverskott som 2014-utsikterna indikerar vändning

Penney Co. varuhuskedja, avancerad till högst i nästan sju veckor efter prognoser en ökning av årlig intäkt och marginal expansion. i New York, efter att ha nått 7,52 kr, det högsta intradagpriset sedan 10 jan.

Samma butiksförsäljning, som inkluderar e-handel och intäkter i butiker som är öppna minst ett år, kommer att öka med en mitten av ensiffrigs procent och bruttomarginalen kommer att förbättras i år, sade Plano, Texas-baserade företag i ett uttalande efter marknaden stängt igår.

Likviditeten i slutet av 2014 beräknas förbli till 2 miljarder dollar.

Utsikterna Går Man Ner I Vikt ledde till att verkställande direktören Mike Ullman förutspådde sin omläggning kommer att slutföras i år, efter att bolaget under de senaste 10 månaderna har förbättrat sin ekonomi och verksamhet.

‘De mest utmanande och dyra delarna av vändningen ligger bakom oss och det arbete vi gjorde 2013 har lagt grunden för fortsatta framsteg 2014, sade Ullman på Gå Ner I Vikt Snabbt ett konferenssamtal med analytiker för att diskutera fjärde kvartalets resultat. Penney rehired tidigare VD Ullman att ersätta Ron Johnson i topp jobbet.

Penney jobbar med att vinna tillbaka fler shoppare efter att ha försökt misslyckas 2012, enligt Johnson, att gå på hemmamarknaden och utlösa många långa kunder, vilket ledde till en försäljningsnedgång på 30 procent över två år.

Nettoresultatet var 35 miljoner dollar, eller 11 cent per aktie, under de tre månader som slutade 31 januari, jämfört med en förlust på 552 miljoner dollar eller 2,51 dollar per aktie under årets tidigare period.

Exklusive engångsposter rapporterade bolaget en förlust på 68 cent per aktie. Analytiker väntade en förlust på 86 cent.

Bruttomarginalen, eller procentsatsen av försäljningen kvar efter kostnaden för varor, förbättrades till 28,4 procent från 23,8 procent. Analytiker prognostiserade 30,5 procent.

Intäkterna minskade 2,6 procent till 3,78 miljarder dollar, vilket låg bakom analytikerna med en genomsnittlig uppskattning på 3,86 miljarder dollar.

Penneys online-försäljning, under tiden, återhämtade sig, hjälpte av Ullman att integrera planering och köpa lag för sina digitala och butiksavdelningar.

Kedjan försöker också minska kostnaderna och sälja tillgångar. I januari tillkännagav det planer på att minska cirka 2000 anställda och stänga 33 butiker. Tidigare i månaden gick det in i ett partnerskap för att utveckla marken runt sitt huvudkontor.

Företaget är en förläggare. Du förstår och håller med om att inget innehåll som publiceras på webbplatsen utgör en rekommendation att någon viss säkerhet, värdepappersportfölj, transaktions- eller investeringsstrategi är lämplig eller tillrådlig för en viss person. Du förstår att företaget mottar antingen monetär eller värdepapperskompensation för våra tjänster. Vi kan dra nytta av vilken volym den här skrivningen kan generera.

Du förstår vidare att ingen av informationsleverantörerna eller deras dotterbolag kommer att ge dig personligen råd om natur, potential, rådighet, värde eller lämplighet för en viss säkerhet, värdepappersportfölj, transaktion, investeringsstrategi eller annan sak.

Du förstår att webbplatsen kan innehålla åsikter från tid till annan med avseende på värdepapper som nämns i andra produkter, inklusive företagsrelaterade produkter, och att dessa åsikter kan skilja sig från de som erhållits genom att använda en annan produkt som är relaterad till företaget. Du förstår och håller med om att bidragsgivare kan skriva om värdepapper där de eller deras företag har en ställning och att de kan handla sådana värdepapper för eget konto. I de fall där positionen hålls vid tidpunkten för offentliggörandet och sådan position är känd för bolaget, görs lämplig information. Du förstår dock och är överens om att en eller flera bidragsgivare vid tidpunkten för transaktioner som du gör kan ha en ställning i de värdepapper som skrivs om. Du förstår att pris och andra data tillhandahålls av källor som tros vara pålitliga, att beräkningarna här görs med användning av sådana uppgifter, och att varken sådana Gå Ner ett Kilo I Veckan data eller sådana beräkningar garanteras av dessa källor, företaget, informationsleverantörerna eller någon annan person eller enhet, och kanske inte är fullständig eller korrekt.

Från tid till annan kan det hänvisas i våra marknadsföringsmaterial till tidigare artiklar och yttranden som vi har publicerat. Dessa referenser kan vara selektiva, kan endast referera till en del av en artikel eller rekommendation och är sannolikt inte aktuella. Eftersom marknader förändras kontinuerligt kan tidigare publicerade uppgifter och data inte vara aktuella och bör inte åberopas.