Meny

Penney rapporterar starkare semester samma

16 januari, 2018 - keepall

Penney rapporterar starkare semester samma

i New York, efter att ha berört, $ 7,99, det högsta intradagpriset sedan 28 november.

Försäljningen steg 3,7 procent under de nio veckorna i slutet av december, exklusive nyöppnade och nyligen stängda butiker. Det jämförs med 3,1 procent tillväxt för samma period förra året, sade Plano, Texas-baserade företag också i ett uttalande sent i går. Penney beräknas öka med 2 procent till 4 procent, sa företaget. Analytiker vid Retail Metrics hade prognostiserat en tillväxt på Går Man Ner I Vikt 2,7% för kvartalet, rapporterade The Wall Street. Penney, verkställande direktör Myron E. Ullman sa i uttalandet. semesterperioden var medverkande i den ansträngningen. Penney har kämpat i mer än ett och ett halvt år för att återställa konsekvent försäljningstillväxt efter en misslyckad återuppbyggnad som sänkte sin omsättning till de lägsta nivåerna på årtionden.

Penney är den första stora återförsäljaren som rapporterar försäljningen för semesterperioden och fingrarna har korsats, att tidig optimism för sektorn inte är felplacerad. National Retail Federation, en branschhandelskoncern, förutspår den starkaste försäljningsökningen sedan 2011, med försäljningen i november och december med 4,1 procent. Det skulle vara bättre än de senaste två åren men under den 4,8 procentiga ökningen 2011.

I år har minskad arbetslöshet, starkare ekonomisk tillväxt och dumpande gaspriser hjälpt till att öka optimismen som amerikanerna var villiga att spendera mer på julklappar.

Macy s (NYSE: M) har prognostiserat jämförbar försäljning för att öka 1,8 procent till 2,8 procent under semesterkvartalet.

Företaget är en förläggare. Du förstår och håller med om att inget innehåll Gå Ner I Vikt På En Gå Ner I Vikt Snabbt Piller Vecka som publiceras på webbplatsen utgör en rekommendation att någon viss säkerhet, värdepappersportfölj, transaktions- eller investeringsstrategi är lämplig eller tillrådlig för en viss person. Du förstår att företaget mottar antingen monetär eller värdepapperskompensation för våra tjänster. Vi kan dra nytta av vilken volym den här skrivningen kan generera.

Du förstår vidare att ingen av informationsleverantörerna eller deras dotterbolag kommer att ge dig personligen råd om natur, potential, rådighet, värde eller lämplighet för en viss säkerhet, värdepappersportfölj, transaktion, investeringsstrategi eller annan sak.

Du förstår att webbplatsen kan innehålla åsikter från tid till annan med avseende på värdepapper som nämns i andra produkter, inklusive företagsrelaterade produkter, och att dessa åsikter kan skilja sig från de som erhållits genom att använda en annan produkt som är relaterad till företaget. Du förstår och håller med om att bidragsgivare kan skriva om värdepapper där de eller deras företag har en ställning och att de kan handla sådana värdepapper för eget konto. I de fall där positionen hålls vid tidpunkten för offentliggörandet och sådan position är känd för bolaget, görs lämplig information. Du förstår dock och är överens om att en eller flera bidragsgivare vid tidpunkten för transaktioner som du gör kan ha en ställning i de värdepapper som skrivs om. Du förstår att pris och andra data tillhandahålls av källor som tros vara pålitliga, att beräkningarna här görs med användning av sådana uppgifter, och att varken sådana data eller sådana beräkningar garanteras av dessa källor, företaget, informationsleverantörerna eller någon annan person eller enhet, och kanske inte är fullständig eller korrekt.

Från tid till annan kan det hänvisas i våra marknadsföringsmaterial till tidigare artiklar och yttranden som vi har publicerat. Dessa referenser kan vara selektiva, kan endast referera till en del av en artikel eller rekommendation och är sannolikt inte aktuella. Eftersom marknader förändras kontinuerligt kan tidigare publicerade uppgifter och data inte vara aktuella och bör inte åberopas.