Meny

Penn State Football Blog

16 januari, 2018 - keepall

Penn State Football Blog

Sociala medier sopa: Saquon cleats, Penn State stolt, Eagles flashback och Phillies ser framåt Rick Scuteri / AP

Tidigare Penn State Running Back Saquon Barkley och Nike släppte en kampanjvideo av bolagets nya fotbollsklapp, med huvudrollen Barkley.

Tidigare Penn State Running Back Saquon Barkley och Nike släppte en kampanjvideo av bolagets nya fotbollsklapp, med huvudrollen Barkley. (Rick Scuteri / AP)

Nike har använt Saquon Barkley för att avslöja det nya $ 200 fotbollsklubben.

Ta en titt på Whitehall-graden och Penn State All American, som är nere i Orlando-träning för NFL Combine, som främjar Damp Untouchable 3 ‘Elite’.

Upp i State College, börjar den årliga 46-timmars studentdansmarathon fundraiser, THON. Det har höjt 147 miljoner dollar hittills.

Lehigh Valley infödda Tyler McCandless har siktar på OS 2020-maraton HARRY FISHER / MORNING CALL

Tyler McCandless, som medverkade i spår och längdskidor för Northampton High och för närvarande bor i Boulder, Colo., Visat här att vinna 2012 St. Olympic Marathon Trials.

Tyler McCandless, som medverkade i spår och längdskidor för Northampton High och för närvarande bor i Boulder, Colo., Visat här att vinna 2012 St. Olympic Marathon Trials. (HARRY FISHER / MORNING CALL)

Tyler McCandless har mycket att fira denna högsäsong. Den 31-årige Northampton High graduate balanserar inte bara att han är en nygift med sin karriär Gå Ner ett Kilo I Veckan som chef för tjänstelaget för Ascend Analytics LLC, men han lever fortfarande fortfarande laget som en post-collegiateatlet.

Ingen semester för Penn State som den förbereder sig för att brottas Lehigh Christopher Weddle / AP

Penn Gå Ner I Vikt På En Vecka State Wrestling Coach Cael Sanderson säger att även om nummer 1 rankade Nittany Lions bara har två matcher i december, inklusive söndag mot Lehigh på PPL Center, bör hans lag inte tänka på det som en semester.

Penn State Wrestling Coach Cael Sanderson säger att även om nummer 1 rankade Nittany Lions bara har två matcher i december, inklusive söndag mot Lehigh på PPL Center, bör hans lag inte tänka på det som en semester. (Christopher Weddle / AP)

Penn State Wrestling fans är inne i en lång månad i december kommer Nittany Lions Går Man Ner I Vikt träffa matsna konkurrenskraftigt för bara två dualer.

Nr 1 Penn State (3 0) tävlar i en topp 5 lutning med nr 5 Lehigh (3 0) på söndagen på PPL Center i Allentown. Och sedan tar de på Indiana den 17 december i Rec Hall. Det är det.

För tränare Cael Sanderson är dessa långa pauser vad hans brottare gör av dem.

Penn State Saquon Barkley vinner Big Ten Co Offensiv spelare i veckan Abby Drey / TNS

Penn State Running Back Saquon Barkley plockar upp yardage under lördagens seger över Nebraska.

Penn State Running Back Saquon Barkley plockar upp yardage under lördagens seger över Nebraska. (Abby Drey / TNS)

Penn State Junior Running Back Saquon Barkley fick Big Ten Co Offensiv spelare i veckan för hans prestation mot Nebraska på lördag.

Det är Barkleys sjätte stora tio veckovisa årstidens pris och fjärde offensiva heder av säsongen.

Rapport: Paterno erkände hörande tidigare klagomål om Sandusky missbruk MORNING CALL / FILE FOTO

Penn State-huvudtränaren Joe Paterno kanske har vetat mer om Sanduskys missbruk än att de ursprungligen avslöjade, enligt CNN-rapporten.

Penn State-huvudtränaren Joe Paterno kan ha vetat mer om Sanduskys missbruk än det som ursprungligen avslöjades, enligt CNN-rapporten. (MORNING CALL / FILE PHOTO)

En statlig polisrapport har uppstått som tyder på att Penn State University fotbollstränare Joe Paterno hörde minst en annan påstående om att assistent tränare Jerry Sandusky blev sexuellt missbrukande unga pojkar innan ett 2001-klagomål Paterno antog mottagande, rapporterade CNN lördag.