Meny

Pengar för en obligatorisk klass

16 januari, 2018 - keepall

Pengar för en obligatorisk klass

ASHEBORO En singel Asheboro kvinna behöver $ 320 för en obligatorisk klass så att hon kan anställas för ett jobb. Detta jobb kommer att flytta henne ur fattigdom.

Om du är intresserad av att hjälpa till med det här fallet, se Case 245.

Tack vare rikligheten och vänligheten hos Randolph County-medborgarna har många människor fått hjälp genom åren genom Courier Tribune Brighter Christmas Fund. Denna ansträngning är nu ett år runt program av Christian United Outreach Center och kallas grannar som hjälper Gå Ner ett Kilo I Veckan grannar.

Det styrs av en kommitté för personalpersonal. Dessa volontärer representerar många organisationer, inklusive The Courier Tribune, Harry och Jeanette Weinburg Adult REC, Randolph County Habitat for Humanity, Hospice of Randolph County, Christian United Outreach Center, Veteransrådet och stora medlemmar i gemenskapen.

Syftet är att göra samhället medveten om speciella behov som vanligtvis inte behandlas av befintliga personalbyråer.

De som vill hjälpa sökande kan donera pengar, såväl som specifika varor och tjänster. Ofta kan sökande behöva leveransservice, hemreparation eller material för sådana reparationer.

Den som är intresserad Går Man Ner I Vikt av att skänka varor och tjänster bör ringa Debbie på 336 625 1500 om det Gå Ner I Vikt Snabbt Piller inte är tillgängligt, var vänlig och lämna ett meddelande.

En kommissionsmedlems frivillig återkommer ditt samtal så snart som möjligt. Kontroller bör göras till CUOC / grannar som hjälper grannar. Donorer som vill förbli anonyma eller att donera till en specifik begäran behöver bara memo detta på checken.

Personer som begär hjälp måste skicka ett brev till programkommittén med angivande av behovet, samt att tillhandahålla bakgrundsinformation som är specifik för begäran, tillsammans med en fullständig adress och ett telefonnummer där sökanden kan nås. Antalet i familjen och deras åldrar.

En professionell uppskattning av arbetstimmar och material som är nödvändiga för att göra jobbet.

Uppskattningen av kostnaden för att slutföra jobbet (för alla hemreparationsförfrågningar).

En lista över andra organ som för närvarande tillhandahåller hjälp.

Fonden ger inte pengar för månatliga utgifter, till exempel hyror eller räkningar. Om saken hänvisas till en annan resurs kommer sökanden att skickas ett brev som låter dem veta att vi har hänskjutit och har preliminärt stängt sitt ärende.

När ett brev mottas, granskar utskottet varje förfrågan.

Courier Tribune kommer att publicera berättelser baserade på sökande brev för att visa potentiella givare vilka särskilda behov som finns i samhället och hur behoven borde bäst tillgodoses.