Meny

Pendlaren ‘på MLK box office

16 januari, 2018 - keepall

Pendlaren ‘på MLK box office

NEW YORK (AP) Meryl Streep, Liam Neeson, Taraji P. Henson och Paddington Bear och alla rusade in på biografer över Martin Luther King Jr. helg, men välkommen till djungeln brølde fortfarande högst med uppskattningsvis 27 miljoner dollar i biljettförsäljning, Fredag ​​till söndag

förblev lätt nej. 1 film i Nordamerika trots ett Gå Ner ett Kilo I Veckan angrepp av nya utmanare, enligt studiens uppskattningar söndag. Sony Pictures-utgåvan närmar sig nu 300 miljoner dollar på hemmaplan och efter att ha inkommit 40 miljoner dollar i Kina i helgen, en världsomspännande 667 miljoner dollar.

Kommer närmast var Steven Spielberg Pentagon Papers drama Post, med huvudrollen Streep som Washington Post utgivare Katharine Graham och Tom Hanks som redaktör Ben Bradlee. Twentieth Century Fox förutspår 18,6 miljoner dollar för helgen och 22,2 miljoner dollar för fyra dagars semester.

Det är ett solidt resultat för Post i sin rikstäckande expansion efter flera veckors begränsad frisättning. Göras för cirka 50 miljoner dollar och spåras snabbt efter valet av president Donald Trump, anses Post av många tidiga kommentarer om pressens makt och en bestridning av Trump från några av Hollywoods största namn.

resonerar med en äldre publik eftersom de var runt och kommer ihåg det här ögonblicket, sa Fox-distributionschef Chris Aronson. det genomsyrar verkligen med en yngre publik och den del av publiken som fortsätter att upptäcka den här filmen och inser hur tidigt det är. och Post kommer att hoppas de starka kassakontorresultaten hjälper till att återuppliva filmens Oscar-fart. Filmen gick hem tomt handed förra helgen Golden Globes och nominerades av BAFTA Awards. Oscar nomineringar rösta avslutade fredag.

Landning i tredje var Neeson thriller Commuter, ett Lionsgate-släpp i samarbete med Studiocanal. Den blygsamma $ 13,5 miljoner öppningen för filmen Neeson fjärde med regissören Jaume Collet Serra (All Night föreslog en del av spänningen i Neesons actionfilmperiod, avstängd för 10 år sedan, med en slump på 145 miljoner dollar kan avta.

Stjärnan de senaste tre filmerna Felt: Mannen som kom ner i Vita huset och samtal har alla besvikit på lådkontoret.

Barnboken anpassningsföljd 2 öppnade med 10,6 miljoner dollar. Filmen, som ursprungligen skulle distribueras i Nordamerika under julafton av The Weinstein Co., såldes till Warner Bros. Efter någon association med den disgraced Weinstein Co. Går Man Ner I Vikt medordförande Harvey Weinstein ansågs giftig för filmen.

Den jonglerade rollouten av filmen plus breakout-framgången med att gå till familjefilm kan ha skadat 2. Trots rave recensioner gjorde det ungefär hälften av debuten på 19 miljoner dollar från sin 2015 föregångare.

R-graden Mary, med huvudrollen Henson som hitkvinna, följde nära bakom med 10 miljoner dollar. Även om några anklagade Sony Screen Gems att begrava filmen (det var skärm för kritiker), gjorde filmen dåliga recensioner och till och med kritik från John Fogerty, som anklagade filmen för att utnyttja titeln till sin Creedence Clearwater Revival-klassiker.

Många av utgåvor, tillsammans med en mängd utmärkelsekonkurrenter i begränsad utgåva (ledd av Hour, med 4,5 miljoner dollar efter Gary Gå Ner I Vikt Snabbt Piller Oldman Golden Globe-vinnaren för bästa skådespelare) drev helgen box office till cirka 190 miljoner dollar för fyra dagars semesterram, enligt till Paul Dergarabedian, senior media analytiker för comScore. Om än blyg av 2015-rekordet MLK-helgen när Clint Eastwood Sniper öppnade, är det en stark start för Hollywood 2018 efter en upp och ned 2017.

Mest överraskande är dock att semestersäsongen som drivs i januari-kassakontoret är krig: The Last Jedi, men omstart, med Dwayne Johnson, Kevin Hart och Jack Black, har nu varit nej. 1 film två veckors springer efter att ha spenderat sina första två veckor av släppning efterföljande Last Jedi. nu är det filmerna som varit ute där ett tag som inspirerar mest entusiasmen och det var svårt för nykomlingarna. gråta för sista Jedi. och Kanada, rankar den som den sjätte högsta grosseringsfilmen hela tiden på hemmaplan. I helgen passerade den Disney Own och The Beast för att bli den globala globala utgåvan av 2017 med $ 1,264 miljarder globalt.

Men, kanske har Jedi hasn inspirerats av den typ av repeterande visning som Force Awakens gjorde. Det kommer sannolikt att komma åtminstone 700 miljoner dollar kort från det globala lådkontoret 2015. Förra helgen flopped Last Jedi i Kina (där krig har mindre kulturella svagheter) med 28,7 miljoner dollar, eller ungefär hälften vad Last Jedi bröt under sina första tre dagars frisläppande i Kina. Det finns en mycket stark kraft med Dwayne Johnson. Det finns andra styrkor på spel här. och kanadensiska teatrar, enligt comScore. Om det finns tillgängliga, ingår även de senaste internationella numren för fredag ​​till och med söndag. Slutliga fyra dagar inhemska siffror kommer att släppas tisdag.