Meny

Pelicans övervinna omsättningsproblem till ned Bucks

16 januari, 2018 - keepall

Pelicans övervinna omsättningsproblem till ned Bucks

New Orleans Pelicans överträffade sina problem och tog hand om bollen för att dra av en 115 108 seger över Milwaukee Bucks på Smoothie King Center på onsdagskvällen.

Pelicansna (15 14) kämpade med sin bollsäkerhet hela natten, men de höll saker i närheten av att slå ner skott i en Går Man Ner I Vikt takt som Bucks kämpade för att hålla fast vid.

Det började äntligen ta hand om bollen sena i fjärde och sätta ihop och Gå Ner I Vikt Snabbt 11 3 spring som slutade med en Jrue Holiday layup som gav laget 108 101 fördel med 3: 339 kvar.

Bucks (15 11) skar pelikanerna ‘leder ner till fyra med drygt en minut kvar, men DeMarcus kusiner borrade en dagger 3 pekare med 23 sekunder kvar som gav sitt lag det avgörande värdet.

Kusinerna avslutade natten med 26 poäng, 13 returer och sju hjälpmedel. Anthony Davis, som missade måndags förlust till Houston med en vänster adductor skada, hade 25 poäng och 10 returer.

Pelicans vakt E ‘Twaun Moore, som hade en karriär hög 37 poäng på måndag kväll, registrerar 21 poäng, fem returer och fyra assists.

New Orleans avslutade spelet med Gå Ner I Vikt På En Vecka 21 omsättningar och gav upp 24 poäng av de misstagen, men bara fyra av dessa uppköp kom i fjärde.

Pelicanerna ‘senaste kamperna mot försvaret överfördes till den första halvan av onsdagens tävling och de låter Bucks komma in i färgen vid början tidigt.

Milwaukee ledde 37 32 i slutet av första kvartalet efter att ha scorat 22 poäng i färgen och tagit så många offensiva rebounds som New Orleans hade totalt styrelser (sju).

Pelicans började strama upp saker i försvaret i andra, men självtillförda fel hindrade dem från att bygga en ledning som var högre än fyra poäng trots att de gjorde 59 procent av sina skott.

Bucks gjorde 21 poäng av Pelicans ’11 omsättning under de första två kvartalen och gick in i halvleken med en 63 62 led.

Bucks forward Giannis Antetokounmpo hade ett spel hög 32 poäng och nio rebounds.

Pelicanerna avslutade natten som sköt 56,3 procent från fältet och plockade upp en säsong hög 35 assisterar på sina 45 gjorda korgar.

20 och 10: kusiner och Davis har spelat in minst 20 poäng och 10 returer i samma match 10 gånger denna säsong.

Bli varm från djup: Pelicans gick 13 till 25 från bortom bågen, vilket gav dem 10 raka spel som nått dubbelsiffriga 3 pekare en franchise-post

Miller s strejk fortsätter: Pelicans framåt Darius Miller gjorde nio poäng på 3 av 5 skjutning från djup, sträckte sig till 21 raka spel med minst en 3-pekare