Meny

Pelicans v Hornets

16 januari, 2018 - keepall

Pelicans v Hornets

(AP) sa att det var dags att ta över.

Holiday gjorde precis det och scorade 19 poäng inklusive två korgar av körningar på baksidan av äggen under de sista 2 1/2 minuterna för att driva Pelicanarna till 101 96 segrar över Charlotte Hornets på onsdagskvällen.

Kusiner sa att han märkte sent i spelet som Hornets centrum inte skulle lämna honom för att hjälpa, så han uppmanade Holiday att ta sin man 1 på 1, med vetskap om Går Man Ner I Vikt att det inte skulle finnas någon att hjälpa till med försvaret.

‘Det är deras fälgskydd, det är killen att täppa upp färgen för dem’, sa kusiner. ‘Du kan säga att hans huvudsakliga oro var att se till Gå Ner I Vikt Snabbt att jag inte gjorde det. Han ville att det skulle vara en hård natt för mig offensivt och vi hade bara en nytta av det. Jag märkte det och jag sa till Jrue att färgen var öppen. ‘Jrue är en stor vakt. Jag tror inte att någon i ligan kan skydda honom 1 på 1 och jag sa till honom att bara dra nytta av det. ”

Pelicanernas tränare Alvin Gentry sa att han gillade hur Holiday attackerade fälgen.

‘Den enda sak som Demarcus fortsatte att säga till oss var att vi måste få vakterna att driva det eftersom Dwight inte skulle lämna min kropp,’ sade Gentry. ‘Eftersom Demarcus har intervallet att skjuta 3s, stannade han i sin kropp så att Jrue kunde vrida hörnet och komma till korgen.’

Howard hade 22 poäng och 16 returer i sitt 1000: e karriärspel för att leda Hornets, som föll till 2 2 på de fem Gå Ner I Vikt På En Vecka spelhemmen.

Med 2: 14 kvar körde Holiday kvar genom körfältet och en gjorde ett tufft anfall över Nic Batum för att ge New Orleans ledningen. Efter en omsättning av Hornets tog Holiday till hålet och gjorde igen.

Batum svarade med en 3 från vingen för att skära ledningen till en med en minut kvar, men det var så nära som Hornets skulle få. Holiday och Davis båda gjorde ett par fria kast för att driva pelikanerna ‘leda till fyra innan de vände bollen över på ett dåligt inträdeskort med 10 sekunder kvar och förseglade Charlotte s öde.

Pelicans: Jameer Nelson hade två stora 3 pekare tidigt i fjärde kvartalet för att ge pelicanerna en boost.

Hornets: Howard kämpar för liga-ledningen i tekniska fel med 10, en bakom Golden State s Draymond Green, som har 11. Walker blev bara den andra Hornets-spelare med 900 karriär 3 pekare. Den andra är Dell Curry (929) NBA Hall of Famer David Thompson var till hands för spelet.

HOWARDs SONNESS: Hornets tränare Steve Clifford sa att en av anledningarna till att Howard fortfarande spelar på hög nivå under sin 14: e säsong är hur bra han har tagit hand om sig själv.

‘Det är lätt att glömma det här är en kille som hade haft betydande skada problem,’ sade Clifford. ‘Han hade stora backoperationer förra året i Orlando och han har haft ett knäproblem sedan han var i gymnasiet, så det var bara talar till hur illa han vill fortsätta spela på en hög nivå. ‘

FÖRSÖKAD FÖR DRUMMOND: Howard sa att han var besviken över att se att Detroit s var borta från All Star-laget trots att man hade en genomsnittlig NBA-bäst 15 returer per spel.

‘Han spelar otroligt basket,’ sa Howard. ‘Femton returer är många återgångar. När jag kom in i ligan 13 var det högsta och för en kille att ha 15 eller returer varje natt och inte vara i All Star-spelet var en besvikelse.’