Meny

peka hink med rack i sammet

16 januari, 2018 - keepall

peka hink med rack i sammet

HomenewsHeadlinesBygones för 15 mars 2018Text av regeringens Dayton slutliga tillstånd av staten adressAccess till drivrutin mobiltelefon ifråga efter 2016 krasch som dödade 2 Mounds View High girlsWoman dömd till 180 dagar i fängelse i YouTube stunt som dödade pojkvänDayton ser tillbaka, framåt i hans sista State of State talesportHeadlinesPrep playoff schedulePrep flickor basket: Grand Rapids går förbi Heliga AngelsCollege kvinnor basket: Gustafson, Lindstrom är Wisconsin nordliga stjärnorCollege män hockey: Bulldogs målvakt tränare Nicklin är mannen med den magiska touchHockey framtiden ser bra ut som ungdoms deltagande växer i ND, MinnesotafeaturesHeadlinesBrew Med ett besättning: Kvinnor spenderar dag att lära sig om hantverksölindustrinDave Hoops-kolonn: Blandning av öl kan vara konstnärlig och teknisk, eller smakfullt och roligtKonsert recension: Styx, REO Speedwagon, Don Felder drar av retro utan att vara reliker. Traditionellt överklagande: vid 100, tolv heliga Apostlarnas grekisk-ortodoxa kyrka är lika ortodox som någonsin, men inte som Grekisk Beverly Godfrey-kolumn: Fortfarande i mina komfortzonoutdoorsHeadlinesMinnesota man och fru Pat och Nicole Reeve förfölja framgång i utomhus TVMN DNR Weekly Report Wisconsin tillkännager först klara Gå Ner I Vikt Snabbt älgjaktBeargrease-mästare Ryan Redington faller ut av IditarodSnowmobiles, walleyes och liv av fisk på Lake of the WoodscommunityHeadlinesFaces för 11 mars 2018Pets of the Week Går Man Ner I Vikt för 13 mars 2018Grandma Brag BookMentor DuluthYour SportsMark Monacelli i Duluth sköt ett Gå Ner I Vikt Snabbt Piller unikt 10 poäng penn medan han jagade norr om Cook på tisdag morgon.

Buckens vingar var fortfarande i sammet, ett skede som vanligen förekommer under sommarmånaderna innan vallarna härdar till ett ben som substans på hösten.

Monacelli, 63, insåg inte att buckens vingar var i sammet när han sköt det, sa han. När han gick upp till det nedstammade djuret stod sin vänstra vinge från snön.

‘Det var fullt sammet,’ sa Monacelli. ‘Jag var dumbstruck.’

Rätt antler var densamma.

Bocken hade en penis, sade Monacelli, men inga testiklar. Det fanns andra biologiska avvikelser också, sade han.

Wildlife biologer säger att de ser ibland blandade könsegenskaper i whitetails.

‘Det här är någonting som händer då och då’, säger Nancy Hansen, områdets vilda djurchef för Minnesota Department of Natural Resources at Two Harbors. ‘Det är bara något som händer med hormonerna i en bucks kropp, speciellt testosteronnivå.’

Duluth s Michael Furtman, som har skrivit två böcker om vittstjort hjort, håller med om att hormoner är faktorer i dessa förvirrade könsfall.

‘Det är ett hormonets obalans som leder till dessa blandade könsdjur’, säger Furtman. ‘Det är ovanligt att (Monacelli’s buck) har en penis. Typiskt är det en doe som utvecklar vallar. I det här fallet kan han förmodligen inte uppfostra men är tillräckligt stor för att odla ett stort ställ. ‘

Mentored Hunter får sin buckAlex MacGillis, 46, av Minneapolis, en av tre bröder som deltar i programmet Adult Learn to Hunt Deer, sponsrat av Minnesota Department of Natural Resources, sköt en trepunktsspunna på söndagskvällen i helgen. MacGillis jagade med sina två bröder på egendomen Doug och Linda Appelgren nordväst om Grand Rapids. Deras historia kom fram på News Tribunes utomhussidor den 5 november.