Meny

peka helgen i rast

16 januari, 2018 - keepall

peka helgen i rast

årets resa.

På grund av skador och sjukdom reste Rivermen med fem anslutna spelare (AP) som uppmanades att vara med laget från Yellowknife, Fort St. John och Dawson Creek. vilken huvudtränare Martin Lawrie sa var om en två timmars resa.

Laget startade sin serie i Midway mot East Kootenay. Flodmännen tog sitt öppningsspel 6 3 mot East Kootenay, som hittills var vinlösa i league play.

Gjorde sig till Penticton för det andra spelet, noterade Lawrie laget stannade över natten halvvägs till deras destination före morgonspel mot Syd Okanagan Zone Knights.

Riddarna var samma lag som flodmönstren möttes för bara två veckor sedan hemma i en feisty serie med riddarna tar två matcher och en rita i den andra.

Rivermen föll i det första spelet mot riddarna 5 2, vilket Lawrie sa är lite av en bedräglig poäng.

Lagen var bundna 2 2 med 11 minuter att gå i den tredje innan riddarna gjorde tre snabba.

Efter två timmars resa tillbaka till Midway för ett spel den kvällen, föll flodmännene till East Kootenay i Gå Ner I Vikt Snabbt deras andra match på dagen som gav laget sin första vinst på säsongen.

‘Vi hade utspelat dem. Det var Går Man Ner I Vikt svårt att acceptera,’ sa Lawrie om 3 2-förlusten med East Kootenay som vann Gå Ner I Vikt Snabbt Piller vinnaren med mindre än en minut att gå.

Rubrikerna i deras sista match i helgen söndag mot riddarna har flodkämparna kämpat i sina sista matcher från trötta ben och Lawrie sa att de var lite oroliga, men laget kom ut starkt och skridde på en 2 2-tie.

Lawrie sa att spelet var fram och tillbaka, och flodmännorna kom in i en skälig bit av straffproblem sent i den tredje perioden och kunde hålla kvar på roten med framgångsrika straffdöd.

Efter att ha spelat fem matcher mot riddarna på två veckor har en hård rivalitet redan verkade etablera sig, sade Lawrie.

‘Det är definitivt inte så mycket mellan de två lagen,’ sa han. ‘Jag tycker att det är deras spelstil, de är bara ett riktigt aggressivt lag. De spelar hårt hela tiden. ‘

Huvudtränaren Martin Lawrie krediterade AP: erna för att kliva upp och passa in i laget som de inte spelade med, utan också målvakten Dawson Smith som var den enda målvakten som skulle resa med laget efter att Mason Driscoll gick ner med en sen skada i öva.

Rivermen kommer att vara värd för North Zone Kings för tre matcher den 27 januari 28 och värd för Central Zone Rockets följande helg.

‘Det kommer att bli bra, pojkarna ser verkligen fram emot det,’ sa Lawrie. ‘Vi känner oss ganska bra på båda helgerna, för att få alla tillbaka friska och få en seger hemma.’

Rivermen fick nyligen en lokal titelsponsor från Chance Oil, som Lawrie sa att laget nådde ut för ett sponsring och de var glada att komma ombord.