Meny

Hur 20 april blev en krukadag

20 september, 2016 - Pleasant

Hur 20 april blev en krukadag

Både marijuana rökare och icke rökare känner igen april 20 eller 4/20 som en nationell helgdag för cannabis kultur, Viktminskning Tabletter men få faktiskt vet hur datumet valdes.

Några säger är kod bland poliser för att röka pågår. En del Gå Ner ett Kilo I Veckan not 4/20 är också Adolf Hitlers födelsedag. Och några går så långt som att citera Bob Dylan sång Day Women 12 35 eftersom 12 multiplicerad med Gå Ner I Vikt Snabbt Piller 35 motsvarar 420.

Den mest trovärdiga historien spår datumet till Marin County, Kalifornien vid campusstatyn av kemisten Louis Pasteur att delta. De valde den specifika tiden eftersom extracurricular aktiviteter vanligtvis hade slutat då. De skulle säga till varandra som kod för marijuana. Gruppen utmanade varandra för att hitta allt mer intressanta saker att göra under inflytandet, kalla sina äventyr. Senare hjälpte Reddix bror honom att få jobba med Grateful Dead bassisten Phil Lesh som roadie, så bandet sägs ha hjälpt till att popularisera termen. På dec. Tidningen tryckte flygbladet 1991 och fortsatte att referera till numret. Snart blev det känt världen över som kod för marijuana. År 1998 erkände utloppet att de var 420.