Meny

Hur 2 bröder tjänar pengar på 2016 Toy Craze

20 september, 2016 - Pleasant

Hur 2 bröder tjänar pengar på 2016 Toy Craze

Om du känner dig förtrogen med Hatchimals 2016, hatar du häftigaste leksakssäsongen, Mike och Stan Zappa. Tack vare ett varmt tips från Mike 10-åriga dotter, köpte de två bröderna från Glendale, Ariz., 100 Hatchimals i början av oktober med hoppet om att sälja Gå Ner ett Kilo I Veckan dem till vinst under de fresna helgdagarna.

Och åh, vilka vinster Hatchimals har fört fram! I mitten av november såldes Hatchimals hos alla större återförsäljare, och en full leksaksville hade tagit över, med desperata föräldrar som betalade $ 125, $ 150, eller till och med över $ 200 för det kläckande interaktiva leksaken som säljs för $ 50 till $ 60. Enligt en Arizona TV-station hade Zappa-bröderna redan brutit sig på sina $ 5000-investeringar av Black Friday, Viktminskning Tabletter och de hade fortfarande 60 mer Hatchimals kvar att sälja.

Toy crazes tenderar att dyka upp runt denna tid varje år, men Hatchimals frenesi är unik eftersom leksakerna fångas på och sålts ut så tidigt på säsongen. Hittills har tillverkaren, Spin Master, inte kunnat höja produktionen för att komma någonstans i närheten av mötesbehoven i tid Går Man Ner I Vikt för semestern. Zappas bröder är bland dessa återförsäljare. De förklarade nyligen för en annan lokal tv-station att tanken att stapla upp Hatchimals i början av oktober kom ifrån när Mike Zappa-dottern bad om en till jul. hade en hunch det skulle bli en stor hit för semestern, sa han.

Mike och hans bror Stan började sedan skopa upp alla Hatchimals som de kunde hitta. De slog sex Barnes Noble-butiker och rensade dem ur Hatchimals, vilket gav totalt 100 leksaker på kreditkort. På senare tid har varje leksaks $ 50 $ 60 sålts för $ 150 $ 200 på eBay.

Medan idén är uppenbarligen att betala nu såg det knappast ut som en säker sak när de först kläckte systemet. veckor sedan fanns det ingen person vi visste vem trodde att det var en bra idé, förklarade Stan Zappa några dagar före Thanksgiving. vår far kallade oss idioter. Nu kan de tro på det. Om man antar att var och en av sina återstående Hatchimals säljer på eBay för någonstans runt $ 200, står Zappa-bröderna för att få upp till $ 9 000 i vinster på sitt 2016-semesterförsäljningseventyr.

Läs nästa: Hur man kapitaliserar på försäljnings crazes och gör snabba, enkla vinster som säljer på eBay

Om du undrar, ja, bröderna har blivit offer för en viss bakslag på sociala medier tack vare deras framgångsrika vinststrategi, och nej, de störde inte särskilt av det. väntade detta, sa Mike Zappa. vi tog också en risk. Vi bryter inte några lagar. Och vi aren dikterar hur marknaden prissätter leksakerna på eBay. Vad vi gör är kapitalismen på sitt bästa. Zappa-bröderna är bara om kapitalismen, men i semestern av semestern ger de en Facebook-grupp och kommer att ge tre Hatchimals borta. De ber föräldrar att skicka in bilder och meddelanden som förklarar varför en Hatchimal kommer att göra ett barn julafton, och Zappas kommer snart att välja tre lyckliga vinnare.

2017 Time Inc. Användning av denna webbplats utgör godkännande av våra användarvillkor och sekretesspolicy (dina personuppgifter i Kalifornien).