Meny

Hungrig Flock Till Turkiet Giveaway

20 september, 2016 - Pleasant

Hungrig Flock Till Turkiet Giveaway

Yorkville Common Pantry delade ut 2 200 kalkoner i dagarna före Thanksgiving men det var inte tillräckligt för att möta efterfrågan från Gå Ner ett Kilo I Veckan de 9000 familjerna som välgörenheten tjänar.

‘Tyvärr måste vi vända [människor] bort, det är den tråkiga verkligheten’, säger Daniel Reyes, pantrischefen, som höjde 35 000 dollar för att köpa kalkonerna.

Stigande matkostnader, svåra ekonomiska tider och en ökning av hungriga människor Gå Ner ett Kilo I Veckan visar att det är en trippel whammy för stadsmatspisar och soppkök denna semestersäsong.

Det har varit en 28 procent stigning i antalet personer som använder matskaffer och soppkök under det senaste året, vilket medförde att antalet New Yorkers tjänade till 1,3 miljoner enligt New York City Coalition Against Hunger.

Under tiden har antalet personer över hela landet som söker hjälp från livsmedelsrelaterade program ökat 25 till 45 procent, medan donationerna har stigit med 18 procent enligt Feeding America.

‘Under Thanksgiving är människor mindre benägna att bli hungriga eftersom fler människor ger mat, säger Joel Berg, chef för New York City Coalition Against Hunger. om det är så dåligt nu, föreställ dig bara resten av året. En gallon mjölk kostar nästan en dollar mer än förra året, enligt American Farm Bureau Federation, och priserna på sådana tacksägelsemaggar som kalkon, tranbär, piskning grädde och pumpa paj mix är upp.

‘Vi har tagit upp en högsta summa pengar i år’, sade Reyes, vars skafferi gav bort cirka 1000 kalkoner Gå Ner ett Kilo I Veckan under 2006. arbetade mycket hårt, men samtidigt har kostnaden för Thanksgiving också ökat mycket. matkrisen och det blir tydligt klart vid den här tiden med semestern när folk måste bli vända bort eftersom vi inte kan ge dem mat, ‘tillade han.