Meny

Hundvänlig husvagnspark gör final i nationella utmärkelser

20 september, 2016 - Pleasant

Hundvänlig husvagnspark gör final i nationella utmärkelser

Poston Mill Park, i Peterchurch, är i finalen för Holiday Park / Holiday Village of the Year och den nya hundvänliga affärer av året utmärkelser.

Sarah Jones, som äger Poston Mill med sin man Wayne sa: ‘Vi är stolta över att vara i finalen för excellensutmärkelserna, men dubbelt glada över att vara i två kategorier.

‘Det finns en hård konkurrens där ute och vi har vunnit Årets pris utmärkelse förra året, vi har bevisat att Viktminskning Tabletter Ner I Vikt Snabbt Piller vi fortfarande står på topp och vår investering och kundservice står fortfarande högst upp i spelet.

‘Vi hade en mystery shopper vistelse med sina två choklad labradorer Daisy och Murphy, i ett av våra hyra fritidshus bedömer oss för hundens vänliga affärer av året och skulle du tro samma dag mystery shopper för Park of the Årspriset blev också uppe! ‘

Poston Mill Park är den enda Herefordshire-affären som ska listas som finalist för utmärkelserna som kallas ‘Turism Oscars’, som fick över 400 poster över de olika kategorierna.

Poston Mill Park är en statisk husvagnsstuga och turnépark som erbjuder ett extra varmt välkomnande till hundar.

Sarah tillade: ‘Hundägare är en stor del av vår verksamhet och vi försöker Gå Ner ett Kilo I Veckan erbjuda dem allt de behöver för att göra din semester trevlig från en hunds tvätt med päls-torktumlare, till 10 hektar fält som hundarna kan springa fritt i och en doggy välkomstpaket. ‘