Meny

Hundratals delta i Ugly Holiday Sweater Run

20 september, 2016 - Pleasant

Hundratals delta Gå Ner I Vikt Snabbt i Ugly Holiday Sweater Run

Den festligt dekorerade Arcata Plaza var överdriven av hundratals människor som donned fula semestertröjor på söndagsmorgon och sprang antingen en mil eller en 5K för den första av vilka arrangörer hoppas vara en årlig Ugly Holiday Sweater Run.

Den gråa Arcata vintermorgonen i motsats till de festliga och färgstarka, icke-traditionella träningsredskaparna hade på sig. Santa, snögubbar, candy canes, glitter, strumpor och renar var vanliga teman för outfits men några mer outlandish tröja var smyckade med Mike Tyson och även Darth Vader. Humboldt Educare Preschool samarbetar med Arcata huvudgata för att sätta på det roliga springet med allt intäkter som går till förskolan.

Jag får en god jul? Humboldt Educare styrelse vice ordförande och evenemang arrangör Eileen Verbeck skrek via en megafon till den Går Man Ner I Vikt glädjande massan av människor som jockeying för position vid startlinjen. Jag får en lycklig Hanukkah? hade ett exakt antal deltagare men sa att minst 250 personer anmälde sig.

skulle kalla detta en Gå Ner I Vikt Snabbt Piller stor framgång, sa hon.

$ 15 anmälningsavgift för vuxna och $ 10 för barn gick alla till den ideella Humboldt Educare Preschool som håller klasser på Pacific Union School campus för nu, sade Verbeck.

vårt leasingavtal är uppe och vi behöver ett nytt hem, sade hon.

Verbeck sa att de pengar som togs upp, det var för tidigt att ge en exakt bild av hur mycket som höjdes under loppet på söndagen, skulle gå till att hitta befintliga anläggningar eller bygga nya.

den här punkten öppnar vi för båda alternativen, sa hon.

Även om Verbeck körde antingen ras, var hon donned i gay kläder. Hon hade en elf hatt och dekorerade sin tröja med kattungar och ett julgran själv.

lim och en sparsamhetsbutik, det var ganska mycket det, sa hon.

Systrarna Leslie och Carol Keig sprang 5K i holly och jolly tröja.

faktiskt sticka min, sade Leslie Keig om hennes tröja.

Arcata bosatt Leslie Keig sa att hennes syster besökte från ut ur staden och de två bestämde sig för att delta. Carol Keig, en matte lärare av yrke, bar en tröja med julgran av binomialkoefficienter på framsidan.