Meny

Hunden återförenades med ägarna efter 7 månader

20 september, 2016 - Pleasant

Hunden återförenades med ägarna efter 7 månader

BUTTE, Mont. Lisa och Gary Dobbs vann snart glömma dagen då de förlorade sin 8-åriga maltipoo, Abbie. Gary gick henne utan en koppel, han vände sig och plötsligt var hon borta.

‘Vi gjorde precis allt vi kunde tänka oss för att få henne tillbaka. Vi gav aldrig upp hopp och vi fortsatte alltid att se,’ sa Lisa.

Dobbs fick flaska med henne och höjde henne från en valp. Viktminskning Tabletter Det bandet gjorde dem aldrig Viktminskning Tabletter ge upp.

‘Med hennes födelsehistoria och flaska som matar henne, finns det inga ord att förklara det,’ sa Lisa.

Just när paret inte visste vart annat skulle vända, fick Gå Ner I Vikt På En Vecka Lisa tanken att gå till Pintler Pets, ett djurskyddscenter 24 miles away.

‘Jag trodde inte att hon kunde ha fått Anaconda. Men någonting den natten fick mig att se på Pintler Pets hemsida och där var hon, säger Lisa.

Abbie hade hittats efter att ha undrat gatorna i Anaconda. När de kom till skyddshuset för att hävda Abby sa de att hon inte var så frisk som hon hade varit. Abbie hade tappat bort tänder, tyngd och hade ett magsvirus. Men Dobbs säger att hon blir bättre.

‘Hon är fortfarande på vissa antibiotika, men hon är nästan klar med dem och hon gör det bra,’ sa Lisa.

Nu brukar Abbie spendera sina dagar med sin ägare Gary, som är handikappad.

‘Hon är hans komfort. Hon ger oss båda en hel del glädje, säger Lisa.

Dobbsna säger att de är säkra på att lägga en mikrochip i båda sina husdjur och aldrig låta antingen lämna sin syn. Vi frågade vilka råd de skulle ge till andra ägare som förlorade sina husdjur.