Meny

hundar och månens nyår

20 september, 2016 - Pleasant

hundar och månens Gå Ner I Vikt Snabbt nyår

Den här veckan finns en mängd konstutställningar med konstnärer från program så varierade som Berkeley City College Digital Artists Collective and Recology San Francisco Gå Ner ett Kilo I Veckan s Artist in Residence Program. Det är inte bara månens nyår i lördag, men du kan välkomna hundens år tidigt genom en ‘kom med din hund’ komedi show i San Francisco den här torsdagen.

Måndag, Jan. 29Digital Artists Collectives 2018 Spring Show på Jerry Adams Gallery

Början måndag och löpa till och med den 30 augusti kommer Berkeley City College Digital Artists Collective att vara värd för sin årliga Spring Show, med multimediaverkningar från 17 studentartister. En rad stilar och estetik kommer att presenteras på showyou hittar exempel på abstrakt, det traditionella och allt däremellan, representerat på tryck som produceras av BCC: s egna topplinjeanläggningar.

Tisdag den 30 januari på dumpan: Galleri Walkthrough Recycled Art Exhibit på Recology San Gå Ner I Vikt Snabbt Piller Francisco

Recology San Franciscos Artist Residence Program ger lokala konstnärer stipendier och tillgång till scavenged material, vilket ger dem möjlighet att tillverka verk som är miljövänliga och estetiskt unika. På tisdag kommer artister att vara närvarande för att ge en promenad genom galleri, som erbjuder besökare ett förstahandsperspektiv av några av Bay Areas mest unika konstverk.

Torsdag, Feb. Ta med din egen hund komedi Show på El Rio i San Francisco

Att kombinera två av folks favoritartiklar komedi och hundar är förutsättningen för denna unika komedinatt som bjuder deltagare att ta med sig sina hundar. Natten kommer att erbjuda massor av humor av några av Bay Areas bästa komiker, såväl som Det roliga företaget av några riktigt söta hundar. De första 15 personerna att registrera sig online kommer in gratis. annars kommer det att vara bara $ 5 vid dörren.

Om du tittar på att fira hundens år, erbjuder denna festival mitt i Oakland Chinatown den perfekta möjligheten.