Meny

Hudson Valley Holiday Lights 2013

20 september, 2016 - Pleasant

Hudson Valley Holiday Lights 2013

Nominerad av TJ Gilbert.208 Delaware Ave,, NY 12401

Utanför rutt: 556 Linderman Ave,.

hem för semester av ljus turné. ljus, figurer och mer, hemmet för Sally och Butch McCardle. Butch, Sally, Jess, Paul Kenz. Inskickad av Francis McCardle.

Hem . omhändertas noga av min man, Orlando, året runt och hans semesterljusskärm är inget undantag. Varje år kastar han sig in i projektet för att skapa en spektakulär elegant display (vanligtvis på den första och kallaste dagen av säsongen!) I år har han valt att använda alla LED-lampor i blått, vitt och rött. Lampstolparna som leder upp på Gå Ner ett Kilo I Veckan uppfarten är en serie magiska Gå Ner I Vikt Snabbt Piller blinkande godisburkar Gå Ner I Vikt På En Vecka som påminner om vad man skulle kunna föreställa sig den gångväg som leder till Santa-verkstaden skulle vara. Resten av ljusskärmen omfattar från veranda till alla olika träd i olika former och storlekar på vår egendom som lyser upp natten med ett lugnt glöd. Högt över alla ljusen, tittar ut från ett fönster på andra våningen i vårt hem är min favorit bit av allt, en livstids himmelsk ängel ser fram emot att önska alla en hälsosam och fredlig semester. Kom och se för er själva som bilder gör det rättvisa! Inskickad av Enrica Fiorenza.

Staden Ulster

En barnglädje

265 Riseley Staden Ulster, Inredd av Christine Ahl. Nominerad av James Alecca.

ger sådan glädje Andorn Lane, Port Ewen, NY 12466

Huset görs vackert med en rad hjortar, djur, ljus, etc. Det ger en sådan glädje till de omgivande familjerna. . Dekorationer gjorda av ett fantastiskt sonson och brorson: Michael Davidson. Inskickad av Stevi Lee Hewitt.

Ulster Park

LIGHTS Ulster Ave., Ulster Park, NY 12487

Hemmet för Michele Roger Boughton Parallellt till 9W: Går South på 9W, sväng höger på Cross Street; Sväng höger in på Ulster Avenue, tegelhus till vänster, du kan sakna det. NJUT AV! Inskickad av Linda Denter.